önfejlesztéssel a bőségért!

3 HÓNAPOS, INGYENES, SZEMÉLYISÉGFEJLESZTŐ ÉS ÖNISMERETI EMAIL TÁBOR ANITÁVAL EGÉSZ NYÁRON!

Új anyag, szórakoztató gyakorlatok és inspiráló közösség minden vasárnap reggel!
»»» A Kiteljesedés Csak Rád Vár! «««

Kezdés: 2023 június 11 az önfejlesztés jegyében!

Ha a legtöbbet szeretnéd kihozni elmédből és az életedből »» célorientáltan és tudatosan dolgozni kell rajta! Nem nagy titok, igaz? 

Hadd tegyem számodra ezt a munkát hatékonnyá, élvezhetővé és szerfelett szórakoztatóvá ezen a nyáron!

Alakítsd ki az életet, amire vágysz az önfejlesztés segítségével.  Tarts velünk:

- EGY MINDENT ÁTFOGÓ 3 HÓNAPOS ÖNISMERETI ÉS ÖNFEJLESZTŐ INGYENES EMAIL TÁBOR TÖBB 100 LELKES RÉSZTVEVŐVEL -

ÚTTÖRŐ EMAIL TÁBOR? 

ÍLY MÓDON RÉSZTVEHETSZ BÁRHOL ÉLSZ ÉS MÉG AZ IDŐDET IS TE OSZTOD BE! 

2023 NYARA mindent meg fog változtatni az életedben!

MINDEN HÉTEN EMAILBEN FOGNAK HOZZÁD ÉRKEZNI AZ ANYAGOK VIDEÓ, HANG ÉS SZÖVEGES FORMÁBAN A LEGHATÉKONYABB FEJLŐDÉSÉRT!

Az önfejlesztés hatása az életed minden területére:

Anita a bécsi gazdasági egyetemen szerzett diplomát, mint üzemgazdász és marketing specialista. Ezt követően a Grazi egyetemen képezte magát tovább, mint vállalati controller.
 
Ezek után 3 évet dolgozott középvállalatoknál, mint alkalmazott.
 
Majd szabadságvágya eluralkodott rajt, ezért belevágott 2014-ben első vállalkozásába, amelyet még jópár sokszor fájdalmas, de mindenképp tanulságos próbálkozás követett.
 
Mígnem 2016-ban felfedte igaz szenvedélyét, amely az önfejlesztés, segítés és oktatás területén találta meg.
 
Anita életcélja mások segítése és fejlesztése a céljaik elérése érdekében, változás működésbe hozása, korlátozó hiedelmek kiirtása, önszeretet és bőség létrehozása személyiségfejlesztő és önismereti eszközökkel.
 
“Szerencsésnek mondhatom magam, mivel 3 nyelven beszélek folyékonyan, ezért a világ legjobbjaitól első kézből tanulok és elhozom ezeket most Neked is!”
 
2 kislány büszke édesanyja, üzletasszony, feleség, barát és szenvedélyes önfejlesztő. 
Anita és az önfejlesztés

Ne jósold meg a jövőd - Írd meg azt!

Olyan témákat fogunk átdolgozni, mint például:

Önbecsülés, önbizalom, önszeretet, önhit, motiváció, bátorság és nagyban gondolkodás tudománya, önismereti gyakorlatok, relaxációs technikák, meditációk, szokások, stressz menedzsment, E.Q., időgazdálkodás, work-life balance kialakítása, női energia magunkhoz hívása és kiteljesedés, könyvajánlások, sztorik és persze mindez a tőlem megszokott: szórakoztató stílusban.

mi történik, ha nem fejleszted magadat?

MILYEN JÖVŐT AKARSZ MAGADNAK?

Most kell megalapoznod a következő 10 évedet!

önfejlesztés önismeret és személyiség fejlesztés Andrade Anita 1
önfejlesztés önismeret és személyiség fejlesztés Andrade Anita

Képzeld csak el…

Mi lenne, ha a félelem nem tartana vissza? 

Mi lenne, ha nem kérdőjeleznéd meg csodás lényed állandó jelleggel? 

Mihelyst gondolsz valamire, azonnal megteszed. Merj nagyot álmodni és menj az álmaidért! Az önfejlesztésed és a kitartó munkád révén elérheted mindazt, amire vágytál. Ezt már több ezer, több tízezer ember bebizonyította. Csak a megfelelő eszköztárra van szükséged és talán egy csipetnyi inspirációra. Ne feledd »» benned rejlik a hatalmas potenciál, és az eredmények elérése csak és csakis rajtad múlik.

Minél többet fejleszted magad, annál több tapasztalatot és tudást szerzel. A kihívások nem elrettentőek, hanem izgalmas lehetőségekké válnak, amelyeken átlépve még inkább fejlődsz és erősödsz.

Tarts velünk és bizonyítsd be magadnak, hogy mire vagy képes!

A Döntés A Tiéd!

önismeret önbecsülés és önfejlesztés anitával andrade anita siker guru

Kilövésre felkészülni! Újraszabjuk az életedet - Újrateremtünk téged - Felépítjük új énedet az alapoktól, viszont most pontosan olyanra, amilyenre TE valóban szeretnéd!

Mit mondanak Anitáról, mint trénerről?

Nagyon motivál, hogy roppant igényes vagy az életed minden területén. Profi üzletasszony. Maximális koncentrációval hatalmas minőséggel csinálod minden egyes projekted. Bámulatos! Drága Anita, csodálunk büszkék vagyunk rád és minden pozitív gondolkodásű ismerösömnek szívből ajánlak téged. Az életünket változtattad meg. Köszönjük!
VERES Viktor
Szerintem nincsenek véletlenek. Anita akkor „jött” velem szemben, amikor a legnagyobb szükségem volt rá. Az animációin „nőttem fel” indultam el az önfejlesztés nagyszerű útján. A coaching ülések hangvétele pont olyan, mint amilyenre szükségem volt. Empatikus, de szigorú, helyre tevős. Fiatal kora ellenére nagy tudással rendelkezik, olyan, akitől én is, mint az idősebb korosztályhoz tartozó is sokat tanulhat. Mindekinek szívből ajánlom Anitát.
JOBBÁGY Ágnes
Anita egyike azoknak, akiket teljes mértékben tisztelek mind a munkájáért, odaadásáért és Anitát csak ajánlani tudom, mint "léleköltöztetőt". Ő az a személy, akinek bármit elmondhatok, félelmek, visszautasítás és bírálat nélkül. Aktívan figyel és rávezet a helyes útra. Felismeri milyen csodás is vagy. Aki érdek nélkül szeret. Csodálatos nő.
KÖRÖSKÉNYI Diána
Nagy örömmel ajánlom figyelmedbe Andrade Anitát, aki egy tehetséges és lelkes személyiségfejlesztő tréner. Ha szeretnél valódi áttörést elérni és kiteljesedni a személyes fejlődésed terén, akkor Anita az a szakértő, akitől érdemes tanulni. Rendkívüli tudással és tapasztalattal rendelkezik a személyiségfejlesztés területén. Felkészült, folyamatosan képezi magát és mindig naprakész az új trendekkel és módszerekkel. Az interaktív és gyakorlatias tréningjei lenyűgözőek. Mindig feltöltődöm utána. Egyértelműen jobb és egészségesebb irányt vett az életem Anita hatására. Ha változtatni akarsz, akkor Anita a te embered!
KISS Kristóf Attila
Csak egy rövid emlékeztető, hogy segítséggel sokszor könnyebb. Kérlek, hadd ajánljak nektek egy fantasztikus önfejlesztő trénert, aki nélkül nem lennék itt, ahol most vagyok. Ő az igazi segítő, aki tényleg támogatott abban, hogy elindítsam a vállalkozásomat. Köszönöm neki a segítséget!
ARANY Borbála
Anitát azért választottam coachnak, mert azon felül, hogy hihetetlen tudással bír, nagyon szimpatikus, szerény és barátságos jelleme van, így biztonságot nyújt. A coaching találkozások folyamán türelmes, érdeklődő és empatikus, ezen felül remekül rávezet és nagyszerűen segít a megoldandó feladatokban, illetve megoldások megtalálásában és hatékony kivitelezésében. Nagy tudása van az önfejlesztés szinte minden területén és bátran ajánlom mindenkinek, aki fejlődni szeretne, céljai megvalósítását gyorsítósávra tenné, idő és önmenedzsmelésben hatékonyabbá szeretne vállni.
CSETE Győző

REGISZTRÁLJ AZONNAL, NEHOGY LEMARADJ A 3 HÓNAPOS, INGYENES, ÖNFEJLESZTŐ EMAIL TÁBORRÓL! – RÉSZLETEK A MEGERŐSÍTŐ EMAILBEN ÉRKEZNEK HOZZÁD. 

NE FELEDD: Te meg Én 2023 nyarán kezdünk!

Gyere! Várunk téged!

Fedezd fel a belső erőd és lépj előre az életedben a 3 hónapos önfejlesztő email táborunkkal! Ez a lehetőség elengedhetetlen számodra, ha szeretnél mélyebb önismeretre, fejlődésre és áttörést elérni személyes és szakmai életedben.

Csatlakozva táborunkhoz, részese leszel egy inspiráló közösségnek, ahol egyedülálló tudást és gyakorlati eszközöket kapcsolunk össze, hogy segítsünk felfedezni a valódi potenciálodat.

Tapasztald meg az önfejlesztés erejét, melynek révén megteremtheted a személyes és szakmai életed közötti harmóniát. Növeld önbizalmadat, megtanulj hatékonyan kezelni a stresszt és fejleszteni a kommunikációs készségeidet.

Szerezz új stratégiákat és technikákat az élet minden területére – pénzügyek, kapcsolatok, karrier, és még sok más. Állj elő azzal a tudással és bizonyossággal, ami segít kiemelkedni a versenytársaid közül és kitűnni a tömegből.

Ne hagyd, hogy a mindennapi rutin és a stressz gátoljon abban, hogy elérjed a kitűzött célokat. Csatlakozz hozzánk és tapasztald meg, hogyan változik meg az életed, ahogy fokozatosan átlépsz a határaidon és kiteljesedsz.

Ne várj tovább! Ragadd meg ezt az egyedülálló lehetőséget és vedd kezedbe az önfejlesztésed irányítását! Regisztrálj most a 3 hónapos önfejlesztő email táborunkba és indítsd el az áttörést az életedben!

Szeretettel:  Anita

© Copyright  2023   |   Andrade Anita by SikerGuru    |   Adatkezelési szabályzat    |   Általános felhasználási feltételek 
 Minden jog fenntartva   |   Email: anita@siker.guru