Tizedik hét

A tudatod hatalma és a tudatosság

Öntudatodra ébredés, tudatos élet, amely a jövő nemzedékét fogja jellemezni (remélhetőleg).

De minek várjunk.

A tudatos életnek csak előnyei vannak és egy kis gyakorlással te is szupertudatos emberré válhatsz.

Az “öntudatodra ébredés” egy kicsit olyan, mint amikor hirtelen rájössz, hogy te nem csak itt vagy az univerzumban, hanem te magad is egy egyedi személy vagy a gondolataiddal, érzéseiddel és az egész létveled. Elkezdesz egyfajta “szellemi felnőtté” válni, és jobban ráébredsz, hogy mi a helyzet, és ki is vagy valójában.

Lehet, hogy egyszer csak világossá válik előtted, vagy lassan, fokozatosan észreveszed, hogy itt vagy a világban, és az életeddel kezdesz egyre tudatosabban foglalkozni. Ez lehetőséget ad neked arra, hogy mélyebben megismerd magad, megértsd a céljaidat, és rájöjj, mi az, ami igazán boldoggá tesz téged.

Aztán persze ne felejtsük el, hogy nem csak rólad van szó, hanem ez a fajta felismerés akár egy egész társadalomra vagy kultúrára is kihatással lehet. Ha többen egyszerre kezdenek el tudatosabbá válni, az az egész közösséget is előre viheti.

Szóval ne feledd, az öntudatodra ébredés nem egy olyan dolog, amit egyik napról a másikra elintézel, mint egy varázsütés. Inkább olyan, mint egy izgalmas kaland, ami hosszabb időt vesz igénybe, de közben felfedezheted magad és a világot egyre jobban!

Itt vannak az öntudatra ébredés öt előnye:

1. Önmegismerés power!: Az öntudatodra ébredésnek köszönhetően rájössz, hogy mit is rejt valójában a lelked mélyén. Megismered az érdeklődési körödet, az erősségeidet, és rájössz, hogy mi az, ami tényleg tesz boldoggá!

2. Bármilyen kihívásra készen: Mikor felismered, hogy te irányítod az életedet, jobban kezeled a kihívásokat is. Készülsz, erősödsz, és megoldásra találsz!

3. Szuper kapcsolatok: Az öntudatodra ébredve tisztábban látod, kik azok az emberek, akik igazán jól tesznek neked. Jó döntéseket hozol a barátok és a párkapcsolat terén is!

4. Csodálatos önbizalom: Fúúúha, ezt az előnyt nem is lehet túlhangsúlyozni! Az öntudatodra ébredés szárnyakat ad az önbizalmadnak. Tudod, hogy ki vagy, mit érsz, és hogy bármilyen helyzetben megállod a helyed!

5. Értékes életvezetés: Amikor teljesen tudatában vagy az értékeidnek, könnyebben élsz azoknak megfelelően. Fontos célokat tűzöl ki, és boldogan éled az életed, mert tudod, hogy merre is tartasz!

Szóval, hajrá, és fedezd fel az öntudatodra ébredés varázslatos előnyeit! 😉

Egy fantasztikus könyvösszefoglalóval készültem ezen a héten számodra:

10. hét FŐ rész

Bónusz rész

Dan Millman - a szellem törvénye (egy kis spirtualitás):

További könyvajánlások:

1.Wim Hof: A WIM HOF-MÓDSZER

© Copyright  2023   |   Andrade Anita by SikerGuru    |   Adatkezelési szabályzat    |   Általános felhasználási feltételek 
 Minden jog fenntartva   |   Email: anita@siker.guru