önfejlesztéssel a bőségért!

SAJÁTÍTSD EL A GONDOLKODÁSMÓDOT, AMELLYEL BŐSÉGÉLETSTÍLUST ALAKÍTASZ KI MAGADNAK!

Gyere és tarts Anitával július 24-31 között MINDEN ESTE 20:00-kor az élő előadásokon és bontsd le korlátaid egytől egyig! »»» A Kiteljesedés Csak Rád Vár!

Regisztrálj azonnal és most KÉRLEK NE hallgass a visszatartó gondolatokra a fejedben!

ANDRADE ANITA MESTERELME CSOPORTOK

Ha eleged van abból, hogy tudatalatt állandóan megszabotálod előrejutásod és nem tudsz kiugrani ebből az állandó körforgásból, gyere és fedezd fel az összes felesleges, korlátozó SZOKÁSODAT most Anitával egy igyenes élő előadássorozat keretein belül! 

Alakítsd ki az életet, amire vágysz KIFOGÁSOK ÉS OSZ (OSTOBA SZTORIK) NÉLKÜL!

REGISZTRÁLJ MOST AZ INGYENES ELŐADÁS SOROZATRA!

ÉS ÉPÍTS FEL TÁMOGATÓ, AUTOMATIKUSAN BŐSÉGET OKOZÓ SZOKÁSOKAT ÉLETEDBEN, VAGY MARADJ MEG A RÉGI, JÓL ISMERT SZOKÁSAIDNÁL ÉS AZOKNAK A JÓL ISMERT KÖVETKEZMÉNYEIVEL ÉLETED VÉGÉIG. A DÖNTÉS MINDIG A TIÉD!

HOGY DÖNTESZ?

- EGY MINDENT ÁTFOGÓ 8 NAPOS SOROZAT RÉSZESE LEHETSZ TÖBB 100 LELKES RÉSZTVEVŐVEL -

Az egy dolog, ami bizonyítottan megkülönbözeteti a sikerest a sikertelentől: A SIKERES FEJLESZTI MAGÁT!

A szokásaid & hitrendszered rabja vagy - TÉNY

Fel tudsz venni új szokásokat, le tudsz rakni régi rögeszméket - TÉNY

Regisztrálj az ingyenes élő bejelentkezés sorozatra és DÖNTSD EL TE, hogy pontosan melyik szokásoknak a RABJA leszel az életed hátralévő részében, mit fogsz és mit NEM fogsz többé elhinni magadról és TEREMTSD ÚJRA MAGAD, immáron a TE szabályaid alapján!

Ne jósold meg a jövőd - Írd meg azt!

Vajon valóban a szokásaid, rögeszméid, hitrendszered határozza meg, hogy hol leszel 1, 2, 5 és 20 év múlva az Életedben? És, ha igen, akkor alakíthatod rajta kényem kedvem szerint, hogy az Számomra a lEGNAGYOBB hasznos, elégedettséged és boldogságot hozza? Nem vagy benne biztos? Gyere a tréningre és bebizonyítom neked élő példákkal és inspiráló sztorikkal!

Te döntöd el MA, hogy milyen jövő alakítasz magadnak és szeretteidnek HOLNAP.

MILYEN JÖVŐT AKARSZ MAGADNAK?

A behajtó jön…. vagy a magánrepülőgéped?

ne félj a kudarctól

Képzeld csak el…

…hogyha minden egyes alkalommal, amikor belépünk egy sötét szobába, ki kéne találnunk, hogy hogyan oldhatjuk meg a problémát. Vagy képzeljük el, hogy minden fogmosás alkalmával arra fókuszálnak, hogy milyen technikával mossuk meg melyik fogunkat. Már a nap első egy órájában teljesen kimerülnénk…

Ezzel szemben mindenki kialakította a villany felkapcsolásának és a fogmosás technikájának a szokását, amely már automatikusan, látszólag gondolkodás nélkül történik. 

Arra kérlek, hogy alakítsd ki az Önfejlesztés szokását, hogy életed könnyeddé, egyszerűvé, csodálatosan meséssé és elképesztően gazdaggá váljon – AUTOMATIKUSAN!

Haladd Meg és Szárnyald Túl MINDEN Vágyad – A Döntés A Tiéd!

önismeret önbecsülés és önfejlesztés anitával andrade anita siker guru

Szerencsére most az önfejlesztés segítségével átalakíthatod magadat és eljátszadozhatsz a lehetőségek tárházával életed végéig!

Mit mondanak Anitáról, mint trénerről?

Nagyon motivál, hogy roppant igényes vagy az életed minden területén. Profi üzletasszony. Maximális koncentrációval hatalmas minőséggel csinálod minden egyes projekted. Bámulatos! Drága Anita, csodálunk büszkék vagyunk rád és minden pozitív gondolkodásű ismerösömnek szívből ajánlak téged. Az életünket változtattad meg. Köszönjük!
VERES Viktor
Szerintem nincsenek véletlenek. Anita akkor „jött” velem szemben, amikor a legnagyobb szükségem volt rá. Az animációin „nőttem fel” indultam el az önfejlesztés nagyszerű útján. A coaching ülések hangvétele pont olyan, mint amilyenre szükségem volt. Empatikus, de szigorú, helyre tevős. Fiatal kora ellenére nagy tudással rendelkezik, olyan, akitől én is, mint az idősebb korosztályhoz tartozó is sokat tanulhat. Mindekinek szívből ajánlom Anitát.
JOBBÁGY Ágnes
Anita egyike azoknak, akiket teljes mértékben tisztelek mind a munkájáért, odaadásáért és Anitát csak ajánlani tudom, mint "léleköltöztetőt". Ő az a személy, akinek bármit elmondhatok, félelmek, visszautasítás és bírálat nélkül. Aktívan figyel és rávezet a helyes útra. Felismeri milyen csodás is vagy. Aki érdek nélkül szeret. Csodálatos nő.
KÖRÖSKÉNYI Diána

REGISZTRÁLJ AZONNAL, NEHOGY LEMARADJ AZ ELŐADÁSSOROZATRÓL! – RÉSZLETEK A MEGERŐSÍTŐ EMAILBEN ÉRKEZNEK HOZZÁD. 

NE FELEDD: TE MEG ÉN 2022 JÚLIUS 24, ESTE PONTBAN 20:00 KEZDÜNK!

© Copyright  2023   |   Andrade Anita by SikerGuru    |   Adatkezelési szabályzat    |   Általános felhasználási feltételek 
 Minden jog fenntartva   |   Email: anita@siker.guru