APRÓ SZOKÁSOK

Amik automatikusan sikeressé tesznek

James Clear, Atomic habits c. sikerkönyve alapján

Apró Szokásokkal A Sikeredért!

Halogatsz?

Nem jut idő a fontos dolgokra?

A szokásaid rabja vagy?

Sok ember úgy gondolja, hogy ő irányítja saját életét, amikor alapjában véve a szokásai teszik azt a nap 90%-ban, méghozzá automatikusan.

Ijesztő, igaz?

Érezted azt valaha is, hogy pár szokásod átformálásával az egész életed gyökeresen megváltozna? 

A legtöbb embernek rossz szokásai vannak

Szerinted mennyire hatnak ki életedre a mindennapi szokásaid?

Mit szólnál hozzá, ha azt mondanám, hogy már ma elkezdhetsz szokásaidon dolgozni, hogy te irányítsad őket és ne pedig fordítva.

Neked ajánlom, ...

Először Te formálod a szokásaidat majd a szokásaid formálnak Téged!

Hagyd abba a halogatást és válj a tettek emberévé

A halogatásnak komoly következményei vannak és a halogatás is csak egy szokás. A rossz szokásnak pedig kemény ára van. De minden szokás elhagyható, míg újak kialakíthatóak. Pont ezt fogod megtanulni a könyvből.

Tanuld meg hatékonyan irányítani szokásaidat

Hagyd el a negatív szokásokat és vegyél fel segítő, támogató siker szokásokat most a könyvben leírt stratégia segítségével!

Hozd létre a saját, kiemelkedő szokásaidat!

Az ebook segít átformálni a szokásaidat, ami által nemcsak több szabadidőd lesz, hanem egészségesebb, energikusabb leszel, de ami a legfontosabb, hogy a több időt tölthetsz azokkal, akik igazán számítanak.

Alakíts ki magadnak egy rendkívüli életet

A közel 10 éves önfejlesztő pályafutásom során rá kellett döbbennem, hogy a szokásaim jelentik, azt az egyetlen egy hatalmas erőt, amely valójában az életem nagy részét irányítják. Éppen ezért elkezdtem azon dolgozni, hogy a szokásaim átformálásának segítségével egy nem mindennapi életet tudjak magamnak és családomnak kialakítani. Mindent, amit az elmúlt pár évben a szokások kialakításáról tanultam összefoglaltam most neked ebben az eKönyvben, hogy te is felhasználhasd ezt a tudást.

– A sikeres élet szokásaink soha véget nem érő finomítása és folyamatos fejlesztése –

Az eKönyvből, illetve a hangoskönyvből megtudhatod:

  • Mi az a szokás és hogyan alakul ki?
  • Veszélyek, ha a szokásaid irányítanak téged
  • Előnyök, ha következetesen megválasztod a szokásaidat
  • Miként irányítják életedet szokásaid?
  • Mik a legfontosabb mentális siker szokások, amire mindenkinek szüksége van?
  • Mire figyelj oda, amikor új szokásokat akarsz felvenni?
  • Hogyan tudsz felvenni egy új szokást (4 lépés technika)
  • A legjobb tippek és ötletek, amikről senki sem beszél

Vélemények Anitáról

Nagyon motivál, hogy roppant igényes vagy az életed minden területén. Profi üzletasszony. Maximális koncentrációval hatalmas minőséggel csinálod minden egyes projekted. Bámulatos! Drága Anita, csodálunk büszkék vagyunk rád és minden pozitív gondolkodásű ismerösömnek szívből ajánlak téged. Az életünket változtattad meg. Köszönjük!
VERES Viktor
Szerintem nincsenek véletlenek. Anita akkor „jött” velem szemben, amikor a legnagyobb szükségem volt rá. Az animációin „nőttem fel” indultam el az önfejlesztés nagyszerű útján. A coaching ülések hangvétele pont olyan, mint amilyenre szükségem volt. Empatikus, de szigorú, helyre tevős. Fiatal kora ellenére nagy tudással rendelkezik, olyan, akitől én is, mint az idősebb korosztályhoz tartozó is sokat tanulhat. Mindekinek szívből ajánlom Anitát.
JOBBÁGY Ágnes
Anita egyike azoknak, akiket teljes mértékben tisztelek mind a munkájáért, odaadásáért és Anitát csak ajánlani tudom, mint "léleköltöztetőt". Ő az a személy, akinek bármit elmondhatok, félelmek, visszautasítás és bírálat nélkül. Aktívan figyel és rávezet a helyes útra. Felismeri milyen csodás is vagy. Aki érdek nélkül szeret. Csodálatos nő.
KÖRÖSKÉNYI Diána

A szokás egy automatikus problémamegoldó és segítségével egyszerűbbé válik az életed. Szokások nélkül nagyon nehéz lenne léteznünk.

Képzeld csak el, hogyha minden egyes alkalommal, amikor belépünk egy sötét szobába, ki kéne találnunk, hogy hogyan oldhatjuk meg a problémát. Ezzel szemben mindenki kialakította a villany felkapcsolásának a szokását, amely már automatikusan, látszólag gondolkodás nélkül történik. Képzeljük el, hogy minden fogmosás alkalmával arra fókuszálnak, hogy milyen technikával mossuk meg melyik fogunkat. Már a nap első egy órájában teljesen kimerülnénk.

Szokások nélkül nem tudnánk élni. 

Szokások nélkül nem tudunk élni. 

Akkor már vegyél fel siker szokásokat!

ANITÁRÓL PÁR SZÓBAN

Érezted valaha is úgy, hogy jóval többre vagy képes?

Úgy gondolom, hogy mindenki megérdemli, hogy lenyűgöző életet éljen, lehengerlő és szinte kimeríthetetlen energiával, kicsattanó egészségben, boldogságban, elégedettségben és szeretetben. Célom, hogy ez valóság legyen számodra is, mert amit el tudsz képzelni, azt meg tudod valósítani.

Ha a birtokodban vannak a megfelelő eszközök és stratégiák, akkor ez egyszerűvé válik számodra. Ebben segítek neked különböző online tréningek, élő workshopok és egyedülálló személyes coaching keretein belül.

Üzemgazdász végzettségem ellenére okleveles eredmény coachként, üzletasszonyként és önfejlesztő trénerként segítek a változni vágyóknak a céljaik elérésében és a céltudatos előre haladásban. Továbbá a motiváció fenntartásában és a félelem legyőzésében a leghatékonyabb módszertan segítségével.

Rendkívüli mentoraimtól, mint Tony Robbins és Jack Canfield, folyamatosan tanulok. Többek között a legújabb oktatásaik és saját élettapasztalatom segítségével állítok össze áttörést garantáló programokat.

Azt vallom, hogy a tanulás sosem ér véget és az önfejlesztés segítségével számodra is BÁRMI lehetséges.

Kezdd el építeni a jövődet azonnal ITT velem!

A szokás hatalom. Hallottad már, hogy a szokásaid rabja vagy? Az eKönyvvel megtanulod, hogyan használd TE a szokásaidat ahelyett, hogy a szokásaid használjanak téged!

Az eKönyvet epub és PDF formátumban is megkapja kedves vásárló.

 A hangoskönyv hossza: 1  óra 55  perc

A sikeredért apró szokásokkal! Kezdd el most, kezdd el itt:

SimplePay bankkártyás fizetés

SimplePay választása esetén az alábbi kártya típusokkal tudsz fizetni: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron és American Express. A fizetés az OTP Simple biztonságos rendszerén keresztül történik, ezért adataidat mi nem tároljuk.

Számla 

A fizetés után elektronikus számlát állítunk ki, amit e-mailben küldünk meg a vásárlás után.

Lefolyás

Vásárlás után automatikusan érkezik az elektronikus számlád az általad megadott email címre. Ezzel együtt egy vásárlást megerősítő emailt is fogsz kapni tőlünk, amiben tájékoztatunk a következő lépésekről.

Kérdés

További felmerülő kérdés esetén, kérlek írj egy rövid emailt az anita@siker.guru email címre, amire 24 órán belül válaszolunk és készséggel állunk rendelkezésedre. 

© Copyright  2023   |   Andrade Anita by SikerGuru    |   Adatkezelési szabályzat    |   Általános felhasználási feltételek 
 Minden jog fenntartva   |   Email: anita@siker.guru