5 önbizalom növelő tipp

„De mi lesz, ha…” kezdetű mondatok nagyszázalékban egy álom halálát jelentik. „De mi lesz, ha nem jön össze?” – „De mi van, ha ez és ez történik?” Ezek az életre veszélyes kérdések nem egy magas önbizalommal rendelkező személytől származnak. A magas önbizalom rengeteg előnnyel jár. Valószínűleg oldalakon keresztül lehetne őket sorolni. Nézzünk meg röviden párat:

Magasabb önbizalommal az élet egyszerűbbé válik, mert bízol magadban. Önállóbb leszel, és nem fogsz annyira embertársaidtól függeni. Kevésbé érdekel mások véleménye illetve elismerése, mivel te elismered saját magad. Egy erős önbizalommal úgy érzed, hogy többet érdemelsz, így a mércét is megemeled. Nagyon motiválóan hat, nem beszélve arról, hogy vonzóbb, kívánatosabb személy leszel majdnem minden társaságban.

Önbizalom az ember életében az egyik legmeghatározóbb szerepet tölti be. Ezen áll vagy bukik egy ember sikere, boldogsága és elégedettsége saját életével.

Minél magasabb az önbizalmad, annál jobban érzed magad a bőrödben, annál jobban tudod ignorálni a téged negatívan befolyásolni akaró embereket és annál magasabb szinten marad önfegyelmed.

KÉRD az AJÁNDÉK önfejlesztő eBook-ot INGYEN most:

Nem beszélve arról, hogy a nagy önbizalom kifelé árad. Ez azt jelenti, hogy embertársaid rögtön észreveszik rajtad, hogy egy magabiztos emberrel van dolguk s így ők is máshogy állnak hozzád, a legtöbb esetben megkönnyítve ezzel életed.

Az önbizalom egyenes arányosságban áll az önfegyelemmel. Minél nagyobb az egyik, annál nagyobb a másik. /Anita Andrade

Könyveket írnak abban a témában, hogy hogyan növelhetjük önbizalmunk és vele együtt önfegyelmünk. Egyértelműen ebbe most nem fogunk részletekig belemenni, viszont összegyűjtöttem pár kulcsfontosságú pontot neked, amit már most beiktathatsz mindennapjaidba és dolgozhatsz önbizalmadon.

Jöjjenek most az önbizalom növelő tippek!

1.» ÖLTÖZZ FEL! – igen, mert ruha teszi az embert.

2.» SZERESD ÉS TISZTELD MAGAD! – A legfontosabb kapcsolatod mindig is saját magaddal lesz egész életedben. Ha tiszteled és szereted magad, akkor mágnesként fogsz bevonzani embereket.

3.» HIGGY MAGADBAN! – mert ha te nem hiszel magadban, akkor hogy is várhatnád el akárki mástól hogy higgyen benned? Nem igaz?

4.» SPORTOLJ! – képzeld el, nemcsak jól fogod magad érezni a bőrödben, tested hálás lesz a törődésért, de mindemellett jobban fogsz kinézni és megnő önbizalmad is. Ez win-win-win-win szituáció!

5.» NE HASONLÍTGASD MAGAD MÁSOKHOZ! – ha valakivel fel akarod venni a versenyt, akkor az legyen a tegnapi saját magad.

Csatolakozz a Facebook oldalunkhoz:

Ajándék önfejlesztő eBook

KÉRD az AJÁNDÉK önfejlesztő eBook sorozatot INGYEN most:

Évek alatt összegyűjtött abszolút hihetetlen tippekkel és trükkökkel az önfejlesztés területéről, melyekkel garantáltan maradandó változást érsz el életedben. FOGADD NAGY SZERETETTEL.

Andrade Anita

A szerző

Andrade G. ANITA
Önfejlesztő tréner és EREDMÉNY COACH

További részletek >>

© Copyright  2020-2022   |   Andrade Anita by SikerGuru    |   Adatkezelési szabályzat    |   Általános felhasználási feltételek 
 Minden jog fenntartva   |   Email: anita@siker.guru