A programot azoknak ajánlom, akik egy akár önjáró online vállalkozást szeretnének kialakítani, illetve a már meglévőt tökéletesíteni és a következő szintre vinni.

Ebben a programba átadok mindent, amit az elmúlt 6 évben tanultam az online világból. Alapjában véve egy teljes siker tervet kapsz A-tól Z-ig, természetesen a te igényeidnek és szintednek megfelelően.

Az együttműködés végén egy működő, profitot termelő online rendszer lesz a birtokodban, több tucat marketing stragéiával és több száz milliókat érő tudással. Ezt garantálom.

Több információért kérlek foglalj időpontot az ingyenes, 15 perces elbeszélgetésre ITT.

A coaching ülések Skype-on történnek.

Mit tartalmaz a csomag?

  1. Az első ingyenes 15 perces feltáró beszélgetés
  2. Az első 60 perces állapotfelmérő ülés, amely után egyszeri lehetőség nyílik a visszalépésre
  3. 9×60 perces intezív együttmüködés, ahol közösen létrehozzuk és meghatározzuk az online birodalmadhoz szükséges stragédiád minden fontos lépését
  4. Az általam összeállított 6 órás átfogó online marketing videó tréning (lásd ITT)
  5. A storytelling tudománya című hangoskönyv
  6. Korlátlan E-mail forgalom a közös munkánk alatt

VÉLEMÉNYEK

Szerintem nincsenek véletlenek. Anita akkor „jött” velem szemben, amikor a legnagyobb szükségem volt rá. Az animációin „nőttem fel” indultam el az önfejlesztés nagyszerű útján. A coaching ülések hangvétele pont olyan, mint amilyenre szükségem volt. Empatikus, de szigorú, helyre tevős. Fiatal kora ellenére nagy tudással rendelkezik, olyan, akitől én is, mint az idősebb korosztályhoz tartozó is sokat tanulhat. Mindekinek szívből ajánlom Anitát. JOBBÁGY Ágnes

 

FOGLALD LE AZ INGYENES 15 PERCES BESZÉLGETÉST MOST!