sikeres vállalkozói gondolkodásmód

Nyolc Részes Ingyenes Online Előadássorozat Anitával
2022 július 24-31 között | Minden nap este 20:00-tól!

A szokás a fejben keletkezik

Figyelem:

VISSZANÉZHETŐVÉ tesszük az előadást, ha regisztrálsz, viszont mindenképp ajánlatos személyesen megjelenni saját érdekedből

Az önfejlesztés 7 lépcsőfoka​​

A 8 napon át tartó élő bejelentkezés, előadás sorozat keretein belül közösen végighaladunk mind az önfejlesztés, önismeret, hitrendszer, vállalkozói készségek, vezetői irányelvek gondolatain irányelvein

Nemcsak jobban megismerkedhetsz saját magaddal, felfedheted a téged hátráltató rögeszméidet, de ami a legfontosabb, hogy kifejleszthetsz magadnak egy teljes személyes fejlődési stratégai tervet, amely segítségével eljuthatsz A-ből B-be, ahova jelenleg szeretnél.

Ha kíváncsi vagy a siker receptre, akkor most itt van!​

Az egyik legnyilvánvalóbb és mégis legritkábban alkalmazott titok a jómódú emberek sikere mögött az önfejlesztés. Ezen az előadás sorozaton megtanulod az önfejlesztés alapjait, ami azt jelenti, hogy gördülékenyen és tisztán át fogod látni mindennapi problémáid, ami valójában több szabadságot jelent, hiszen lehetőséged nyílik a problémáidat kiküszöbölni.

A tréning tartalmazza az önfejlesztés legfontosabb és a legfundamentálisabb technikáit, amik lehetővé teszik számodra, hogy egy erős alapot építs fel magadnak, annak érdekében, hogy utána már bölcs nyugodtsággal lépkedj a sikerhez vezető utadon. 

Régi hiedelmekkel és korlátokkal teli elme

agyprogramozás a sikerért

Önfejlesztés által felszabadított, akadálytalan gondolkodás

jó szokások kialakítása

Szabadíts fel az elmédet, szabadítsd fel magadat

Többé nem kell kifogásokat keresgélned: Ha követed az elmondottakat, akkor egy teljes stratégia lesz a kezedben, amivel garantáltan és kétségtelenül eléred azt, amit akarsz. Álljunk is neki azonnal a közös munkánknak!

Mit fogsz megtudni?

Megtanulod az önfejlesztés legfontosabb technikáit és az agyprogramozás legelterjedtebb és széles körben felhasznált eszközeit, amit a legnagyobbak használnak napi szinten és saját elmondásuk szerint határozza meg egész életük.

Ez az élvezhető és abszolút érhető, de ami a legfontosabb, a való életben azonnal beépíthető eszközöket felsorakoztató tréning egyszerűen lehetővé teszi számodra, hogy egy mindent elsöprő alapot építs fel magadnak annak érdekében, hogy utána már egyenes út várjon rád a sikerhez. Ez garantált.

Ha te is a következő szintre akarod emelni életed egészségügyi, anyagi, párkapcsolati, érzelmi, vagy bármely, számodra fontos területen, akkor ez a tréning neked való.

FEDEZD FEL új életedet most: Tarts velünk és regisztrálj azonnal!

© Copyright  2023   |   Andrade Anita by SikerGuru    |   Adatkezelési szabályzat    |   Általános felhasználási feltételek 
 Minden jog fenntartva   |   Email: anita@siker.guru