egészséges önbecsülés

válj magabiztos felnőtté és légy a tettek emberévé!

2022 június 25. szombat, 14:00-17:00
Online tréning

Fedezd fel velünk tudatalatti korlátaidat,
majd számold fel őket végleg!

Program:

2022 június 25. szombat 

14:00-15:00 Első blokk: Önbecsülés és Önbizalom / Előadás

15:00-15:20 Frissítő szünet

15:30-17:00 Második blokk: Önbecsülés és önbizalom növelő stratégia kialakítása a saját életedre szabva / Workshop

Kinek ajánljuk?

 1. Nem meri magát megmutatni az alacsony önbecsülés végett
 2. Nem mer, vagy talán nem is tud, nagyban gondolkodni
 3. Gyakran halogatja a feladatokat
 4. Úgy érzi, hogy jobban tisztelhetné és szerethetné magát – komolyabban szeretné magát venni, hogy a világ is komolyan vegye!

Mi történik, ha kihagyod a tréninget?

Semmi! Szó szerint! Az egyetemes igazság kimondja, hogy semmi sem fog változni az életedben idő- és energiabefektetés nélkül.

 • Ha eddig halogattál, továbbra is fogsz.
 • Ha eddig nem mertél nagyot álmodni, továbbra is csak rágni fogod magad ezen.
 • Ha eddig nehezedre esett “nem”-et mondani és kiállni magadért, ezek után is fejfájást okoznak ezek az események.
 • Ha eddig céltalan, motiválatlan voltál és úgy érezted nem haladsz előre az életedben, akkor találd ki ezek után mi fog történni veled ezen a téren… 🙇‍♀️

Miben fog téged segíteni a tréning?

 1. Jobban megismered saját magadat, ami által téged régóta visszatartó blokkok fognak feloldódni benned a tréning ideje alatt és után is
 2. Önbecsülésed nőni fog, ami által minden problémád összezsugorodik
 3. Jobban megbízol magadban, mélyebb hitet fejlesztesz ki saját magad iránt, ami miatt megnő bátorságod
 4. Nem csak jobban fogod magad szeretni és tisztelni, hanem komolyabban fogsz hozzáállni saját dolgaidhoz legyen az magánélet vagy éppen üzlet

Fő téma: Ismerkedés Önmagaddal

melyik utat válaszod?

A workshop pár előnye:

Vélemények Anitáról​

Nagyon motivál, hogy roppant igényes vagy az életed minden területén. Profi üzletasszony. Maximális koncentrációval hatalmas minőséggel csinálod minden egyes projekted. Bámulatos! Drága Anita, csodálunk büszkék vagyunk rád és minden pozitív gondolkodásű ismerösömnek szívből ajánlak téged. Az életünket változtattad meg. Köszönjük!
VERES Viktor
Szerintem nincsenek véletlenek. Anita akkor „jött” velem szemben, amikor a legnagyobb szükségem volt rá. Az animációin „nőttem fel” indultam el az önfejlesztés nagyszerű útján. A coaching ülések hangvétele pont olyan, mint amilyenre szükségem volt. Empatikus, de szigorú, helyre tevős. Fiatal kora ellenére nagy tudással rendelkezik, olyan, akitől én is, mint az idősebb korosztályhoz tartozó is sokat tanulhat. Mindekinek szívből ajánlom Anitát.
JOBBÁGY Ágnes
Anita egyike azoknak, akiket teljes mértékben tisztelek mind a munkájáért, odaadásáért és Anitát csak ajánlani tudom, mint "léleköltöztetőt". Ő az a személy, akinek bármit elmondhatok, félelmek, visszautasítás és bírálat nélkül. Aktívan figyel és rávezet a helyes útra. Felismeri milyen csodás is vagy. Aki érdek nélkül szeret. Csodálatos nő.
KÖRÖSKÉNYI Diána
Anita egy nagyon kellemes személyiséggel rendelkezik, és hatalmas tudás birtokában van!. Segítségével beindítottam a vállalkozásomat és azóta sikereket érek el. Mellébeszélés nincs, feladat van, cselekvésre ösztönöz. Rátaláltam az útamra, és a megnevezhetetlen nehézségeket jelentő falat leromboltam Anita programja által. Hálásan köszönöm a munkádat!
Réka,
Coach, Tréner,
Mediátor
www.schveigerreka.hu

ANITÁRÓL PÁR SZÓBAN​

Alacsony önbizalommal és rendkívül egészségtelen önbecsüléssel küzdöttem, ami rányomta a bélyegét életem összes területére. Emiatt folyamatosan szenvedtem, nem azt tettem soha, amit kellett volna és boldogtalan voltam. 

Aztán találkoztam Tony Robbins-al, kirobbanó energiával és azt mondta: “Te döntöd el, hogy milyen életed lesz. A félelem legyőzhető.” Eldöntöttem, hogy ennek szentelem egész életem.

Ennek immáron lassan 10 éve. Azóta összegyűjtöttem mindazokat az eszközöket, amik neked is segíteni fognak elérni céljaidat. 

Sikerült felismernem az alapmintákat, amik visszatartják legtöbbünket a kiteljesedésből és attól, hogyan éljék VALÓBAN azt az életet, amelyet szeretnének.

Büszkén mondhatom, hogy sikeresen megjelent több könyvem, több száz emberrel dolgoztam együtt, több tucat szeminárium, számtalan workshop és tréning van a hátam mögött.  

Fedezd fel te is, hogy milyen hihetetlen lehetőségek állnak rendelkezésedre ezekkel a hatékony stratégiákkal.

7 napos pénzvisszafizetési garancia!

Az eredményességet mellett az elégedettséged a legfontosabb számunkra. 

Éppen ezért abban az esetben, ha nem érted el volna el a kívánt célt, eredményt a tréning alatt, akkor az ok megadása nélkül azonnal visszautaljuk neked a teljes összeget.

Regisztrálj most és azonnal kapod a következő lépéseket emailben!

SimplePay bankkártyás fizetés

SimplePay választása esetén az alábbi kártya típusokkal tudsz fizetni: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron és American Express. A fizetés az OTP Simple biztonságos rendszerén keresztül történik, ezért adataidat mi nem tároljuk.

Számla 

A fizetés után elektronikus számlát állítunk ki, amit e-mailben küldünk meg a vásárlás után.

Lefolyás

Vásárlás után automatikusan érkezik az elektronikus számlád az általad megadott email címre. Ezzel együtt egy vásárlást megerősítő emailt is fogsz kapni tőlünk, amiben tájékoztatunk a következő lépésekről.

Kérdés

További felmerülő kérdés esetén, kérlek írj egy rövid emailt az anita@siker.guru email címre, amire 24 órán belül válaszolunk és készséggel állunk rendelkezésedre.