Hozd létre saját mesterelme csoportod!

Ne csináld egyedül és válj megállíthatatlanná 2021-ben!

6 EMBER - 1 CSAPAT - 1 MESTERELME! MERT EGYÜTT KÖNNYEBB!

ADD ELŐ A PROBLÉMÁDAT ÉS A TÖBBIEK MEGOLDJÁK NEKED!

Mi az a mesterelme csapat?

Külső támogatás nélkül hajlandóak vagyunk megrekedni gondolkodásmódunkban és mindent egy megszokott módon oldunk meg. 
Az egyik meghatalmasabb és legerőteljesebb eszköz, amelyet a világ leggazdagabb és legsikeresebb emberei is felhasználnak gyors fejlődésük érdekében a mesterelme csoportok, amelyek nemcsak segítenek a dobozodon kívül gondolkodni, hanem ispirálnak, támogatnak, bátorítanak és fantasztikus ötletekkel, kapcsolatokkal és lehetőségekkel látnak el. 

Új kapuk nyilnak meg előtted. Elérhetővé válik a lehetetlen és megállíthatatlanná válsz a saját mesterelme csoportod segítségével.

új lendületre van szükséged?

Szerezz magadnak új munkatársakat!

Új nézőpont

Az életed minősége nagyban függ a hozzáállásodtól. Új nézőpontokkal teljesen átalakíthatod az egész életed.

Ötletelgetés

Nemcsak a visszajelzések érnek aranyat, hanem az ötletelgetések során gyakran millió dolláros áttörésekben lesz részed.

Csapatszellem

Egy támogató csoporttal semmi sem érhet fel, ha a sikeredről és a céljaid eléréséről van szó.

Vitamin K

Fantasztikus kapcsolatokra tehetsz szert és most nem a csapattagokra gondolok. Ajánlások által fogod megtalálni a legjobb embereket, legyenek azok munkatársak, partnerek vagy akár szponzorok.

Napoleon Hill mesterelme

Szándékosan keresd azoknak az embereknek a társaságát, akik befolyásolják a gondokodásmódot és segítenek elérni vágyott céljaid!

Napoleon HILL

Miért nincs mindenkinek saját mesterelme csoportja?

Egy csoport megfelelő működtetése bonyolultabb, mint azt valaha is gondolnánk.

SZERENCSÉRE ezekre mind választ kapsz a “A 7 lépés a sikeres mester-találkozó lefolytatásához – Maga a folyamat bemutatása!” nevezetű oktatóanyagban, miután regisztráltál.

Mesterelme célja, hogy segítse a résztvevőket az építkezés megkezdésében, folytatásában és befejezésében.

VÁLJ MEGÁLLÍTHATATLANNÁ!

  • Szerezz hozzáférést egy hatalmas tudás- és tapasztalatbázishoz!
  • Építsd egy irányított, biztonságos környezetben a jövőd!
  • Válj megállíthatatlanná  az elszámoltató partnered segítségével!
  • Bízz magadban jobban és hidd el, hogy képes vagy rá!
  • Éld meg az áttöréseket, amelyeket a csapatod által fogsz létrehozni!
  • Lásd problémáidat tisztábban 5 másik ember szemén keresztül!
  • Engedd, hogy a többiek necsak motiváljanak, hanem ispiráljanak!
 

Nyomtatható mesterelme munkalap most csajos és pasis kivitelben is!

mesterelme munkalapok fejlődj

Válaszd ki a csomagodat!

9.900 Ft

merész

49.900 Ft

ELKÖTELEZETT

149.000 Ft

megállíthatatlan

gyakran feltett kérdések

csapatmunka mesterelme

5-7 tagból álló különböző tapasztalatokkal, háttérrel és kapcsolatokkal rendelkező emberek közös munkája és kölcsönösen egymást segítése. A Napoleon Hill által népszerűsített mesterelme csoportok Jack Canfield vitte a következő szintre és tanítota meg nekem a működésüket, lefolyásukat és vezetésüket, amire nagyon büszke vagyok.

A regisztrációd után kapsz emailben egy kérdőívet, amelybe azt is meg kell határoznod, hogy melyik napok, illetve napszakok a legelőnyesebbek számodra. Ez is segíti a megfelelő csoportban való elhelyezésedet.

Mivel többen vagytok, akik most akarnak vállalkozást indítani, esetleg már megtették az első lépéseket, de még nincsen működő vállalkozásuk, ezért ők még nem a vállalkozó csoportba kerülnek, hanem egy előkészítő csoportba, ahol lehetőségük lesz alaposan felkészülni a vállalkozásindításra. Ehhez kérdésekkel teli feladatlapok fognak rendelkezésükre állni.

A bizonytalanság a siker legnagyobb ellensége. Ennek leküzdése érdekében hoztam létre az első csomagot “MERÉSZ” néven, ami alapjában véve egy próbacsomag azoknak a lelkes embereknek, akik nem akarnak rögtön fejest ugrani egy 6 hónapos elkötelezettségi csomagba, hanem tesztelni akarják előtte a vizet.

Tekintettel a Covid-19 okozta káosznak a mesterelme ülések kivétel nélkül online lesznek megtartva a Zoom program segítségével. A Zoom használata a résztvevőknek teljesen ingyenes lesz és nagyon egyszerű a használata is. Viszont  szükség esetén oktató videó áll a rendelkezésre. 

Habár a személyes találkozás varázsát semmi sem helyettesíti, saját meggyőzödésem, hogy az efajta úgynevezett villám mesterelme üléseknél jóval kezdvezőbb és több hasznot jelent, hogyha online csináljuk. Tekintve az egyes találkozók hosszát, jóval több hatékonyságot és információt bele tudunk süríteni, mivel nincsenek zavaró tényezők, utazási idő és megfázás esetén sem marad el. 🙂

Kérem kédéseidet az anita@siker.guru eamil címre küldd el nekünk. Köszönjük!

Rólam mondták

"Nagyon szerencsésnek tartom magam, hogy ráakadtam Anita oldalára. Sugárzott belőle a segíteni akarás. A problémáim amiket úgy éreztem tonnákat nyomnak a vállamon hab könnyűvé váltak az oktatásai által. Lépésről-lépésre elvezetett a megoldások felé. Csak ajánlani tudom , bárkinek aki pozitív változást akar az életében. Anita egy csodálatos ember, felkészült, aki ismeri az emberi viselkedés minden titkát. Köszönök mindent!"
Strumpf Tibor
"Nagyon motivál, hogy roppant igényes vagy az életed minden területén. Profi üzletasszony. Maximális koncentrációval hatalmas minőséggel csinálod minden egyes projekted. Bámulatos! Drága Anita, csodálunk büszkék vagyunk rád és minden pozitív gondolkodásű ismerösömnek szívből ajánlak téged. Az életünket változtattad meg. Köszönjük!"
Veres Viktor
"Szerintem nincsenek véletlenek. Anita akkor „jött” velem szemben, amikor a legnagyobb szükségem volt rá. Az animációin „nőttem fel” indultam el az önfejlesztés nagyszerű útján. A coaching ülések hangvétele pont olyan, mint amilyenre szükségem volt. Empatikus, de szigorú, helyre tevős. Fiatal kora ellenére nagy tudással rendelkezik, olyan, akitől én is, mint az idősebb korosztályhoz tartozó is sokat tanulhat. Mindekinek szívből ajánlom Anitát."
JOBBÁGY ÁGNES
Online networker
"Anita egyike azoknak, akiket teljes mértékben tisztelek mind a munkájáért, odaadásáért és Anitát csak ajánlani tudom, mint "léleköltöztetőt". Ő az a személy, akinek bármit elmondhatok, félelmek, visszautasítás és bírálat nélkül. Aktívan figyel és rávezet a helyes útra. Felismeri milyen csodás is vagy. Aki érdek nélkül szeret. Csodálatos nő."
Köröskényi Diána

SimplePay bankkártyás fizetés

SimplePay választása esetén az alábbi kártya típusokkal tudsz fizetni: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron és American Express. A fizetés az OTP Simple biztonságos rendszerén keresztül történik, ezért adataidat mi nem tároljuk.

Számla 

A fizetés után elektronikus számlát állítunk ki, amit e-mailben küldünk meg a vásárlás után.

Lefolyás

Vásárlás után automatikusan érkezik az elektronikus számlád az általad megadott email címre. Ezzel együtt egy vásárlást megerősítő emailt is fogsz kapni tőlünk, amiben tájékoztatunk a következő lépésekről.

Kérdés

További felmerülő kérdés esetén, kérlek írj egy rövid emailt az anita@siker.guru email címre, amire 24 órán belül válaszolunk.

GYERE ÉS LÉGY A CSAPATUNK TAGJA!

© Copyright  2020   |   Andrade Anita by SikerGuru    |   Adatkezelési szabályzat    |   Általános felhasználási feltételek 
 Minden jog fenntartva   |   Email: anita@siker.guru