Alapítsd meg saját mesterelme csoportod és ne várj másokra!

vásárolj mesterelme könyvet

Hogyan alapíts mesterelmét című könyv és hangoskönyv segítségével!

mesterelme csoportok
– Magyarországon először érhető el ez a szaktudás egyetlenegy könyvben –  MAGYAR PÉLDÁKKAL! –

EGYEDÜL VAGY A PROBLÉMÁIDDAL?

CSATLAKOZZ - A TÖBBIEK MEGOLDJÁK NEKED!

MI AZ A MESTERELME?

A mesterelme csoport segít a dobozodon kívül gondolkodni, inspirálnak, támogatnak, bátorítanak és fantasztikus ötletekkel, kapcsolatokkal és lehetőségekkel látnak el. 

AZONNALI SZEMLÉLETVÁLTÁS! AZONNALI SIKER!

ABSZOLÚT TITOKTARTÁS

A titoktartási nyilatkozat a szerződés szerves része és nem maradhat ki belőle annak érdekében, hogy ne tartsák vissza magukat a tagok.

Ötletelgetés

Nemcsak a visszajelzések érnek aranyat, hanem mások ötletelgetései során egy teljesen más irányba indulsz el.

Csapatszellem

Egy támogató csoporttal semmi sem érhet fel, ha a sikeredről és a céljaid eléréséről van szó. Számonkér, inspirál és megért.

Vitamin K

Fantasztikus kapcsolatokra tehetsz, mivel ajánlások által fogod megtalálni a legjobb embereket, legyenek azok munkatársak, partnerek vagy szponzorok.

Napoleon Hill mesterelme

Szándékosan keresd azoknak az embereknek a társaságát, akik befolyásolják a gondokodásmódot és segítenek elérni vágyott céljaid!

Milyen kérdések merülnek fel benned?

SZERENCSÉRE ezekre mind választ kapsz a “A 7 lépés a sikeres mester-találkozó lefolytatásához – Maga a folyamat bemutatása!” nevezetű oktatóanyagban, miután megvásároltad a könyvet vagy/és a hangoskönyvet.

Mesterelme célja, hogy segítse a résztvevőket a vállalkozásfejlesztésben

VÁLJ MEGÁLLÍTHATATLANNÁ!

A mesterelme pár előnye Számodra:
 
  • Szerezz hozzáférést egy hatalmas tudás- és tapasztalatbázishoz!
  • Építsd egy irányított, biztonságos környezetben a jövőd!
  • Válj megállíthatatlanná  az elszámoltató partnered segítségével!
  • Bízz magadban jobban és hidd el, hogy képes vagy rá!
  • Éld meg az áttöréseket, amelyeket a csapatod által fogsz létrehozni!
  • Lásd problémáidat tisztábban 5 másik ember szemén keresztül!
  • Engedd, hogy a többiek necsak motiváljanak, hanem ispiráljanak!
MESTERELME CSOPORTOK

Nyomtatható mesterelme munkalap most csajos és pasis kivitelben is!

mesterelme munkalapok fejlődj

gyakran feltett kérdések

csapatmunka mesterelme

5-7 tagból álló különböző tapasztalatokkal, háttérrel és kapcsolatokkal rendelkező emberek közös munkája és kölcsönösen egymást segítése. A Napoleon Hill által népszerűsített mesterelme csoportok Jack Canfield vitte a következő szintre és tanítota meg nekem a működésüket, lefolyásukat és vezetésüket, amire nagyon büszke vagyok.

A regisztrációd után kapsz emailben egy kérdőívet, amelybe azt is meg kell határoznod, hogy melyik napok, illetve napszakok a legelőnyesebbek számodra. Ez is segíti a megfelelő csoportban való elhelyezésedet.

Az általam vezetett mesterelme csoportoknál az egyik alapfeltétel, hogy rendelkezz működő vállalkozással. Így kérlek, ha még nincs vállalkozásod, akkor válaszd a csomagból a “Könyv” lehetőséget, hogy fel tudj készülni a jövődre!

A bizonytalanság a siker legnagyobb ellensége. Ennek leküzdése érdekében hoztam létre az első csomagot számodra, ami alapjában véve egyetlen egy hónapot tartalmaz, ahol alkalmad nyílik megízlelni a mesterelme csoportok erejébe. Utána természetesen lehetőséged nyílik folytatni a munkát a többiekkel

Tekintettel a Covid-19 okozta káosznak a mesterelme ülések kivétel nélkül online lesznek megtartva a Zoom program segítségével. A Zoom használata a résztvevőknek teljesen ingyenes lesz és nagyon egyszerű a használata is. Viszont  szükség esetén oktató videó áll a rendelkezésre. 

Habár a személyes találkozás varázsát semmi sem helyettesíti, saját meggyőzödésem, hogy az efajta úgynevezett villám mesterelme üléseknél jóval kezdvezőbb és több hasznot jelent, hogyha online csináljuk. Tekintve az egyes találkozók hosszát, jóval több hatékonyságot és információt bele tudunk süríteni, mivel nincsenek zavaró tényezők, utazási idő és megfázás esetén sem marad el. 🙂 Akár még pozitív covid teszttel is résztvehetsz.

a könyvről mondták

A közösség elképesztő erővel bír, és ahogy azt mind tudjuk, ugyanannyira lehet előre mozdító, támogató, mint akadályozó, romboló. A vállalkozó, vezető számára az azonos szándékokkal, értékekkel bíró egyénekből álló megfelelő elvek mentén vezetett mesterelme közösség a felbecsülhetetlen érték. Anitát évek óta közelről figyelhetem mesterelme közösségeket vezető munkája során. Tudását a szakma elismert személyeitől szerezte, személyisége maximálisan alkalmas arra, hogy azt mesterelme közösségek vezetőjeként alkalmazza. Hogyan alapíts mesterelmét? című könyve egyéni meglátásaival tűzdelve fantasztikus összegzést biztosít ahhoz, hogy mesterelme közösség alapításába kezdj, vagy éppen tisztán lásd, milyen szempontok mentén találj rá a saját közösségedre. A könyv hiánypótló, gondolkodásmódformáló, minden vállalkozó könyvtárában ott a helye! Köszönök mindent!
Anita könyve hiánypótló mű. Egyértelmű utat épít a jelen küszködő vállalkozójának ahhoz, hogy a közeljövő szupersikeres vállalkozója legyen. A XXI. század kulcsüzenete az együttműködés. Ez a kötet megmutatja, hogyan kell ezt a gyakorlatban jól és eredményesen csinálni.
Én több mint 4 éve kezdtem mastermind csoportokat vezetni. Akkor átkutattam az Amazon-t, a német és angol mastermind szakkönyvek után, de semmit hasznosat nem leltem. Csak egy vékony kis füzetet, ami csupán annyit írt le, hogy mi az, de nem adott választ a „hogyan”-ra. Anita kiváló szakkönyve pótolja ezt a feszítő hiányt. Nem csak választ ad a „hogyan”-ra,mint egy tökéletes kézikönyv, hanem ezen felül megóv a buktatóktól és tele van gyakorlati példákkal.   Én nagyon hálás vagyok Anitának ezért a könyvért, mert útmutatást ad számomra és persze számodra a tovább fejlődéshez. Vigyázz: nem elég egyszer elolvasni, élni kell ezt a könyvet! Én azt gondolom, hogy a vállalkozói coaching és fejlődés legfelsőbb foka a mestereleme csapat, mivel nem egy coach, hanem 6-8 elme erejét használhatod. Használd a könyvet, alapíts mesterelme csoportot és garantáltan sikeres leszel!
Egy jobb dolog van annál, mint haladni a céljaink felé vezető úton: ha másokkal együtt haladhatunk rajta. A mesterelme csoportok nagy előnye, hogy hozzánk hasonló gondolkodású, mégis más-más tapasztalattal és háttérrel rendelkező emberekkel oszthatjuk meg a gondolatainkat. Anita könyve segít, hogy megtaláljuk ezeket az embereket és valóban értékes és érdekes utat járhassunk be együtt.

SimplePay bankkártyás fizetés

SimplePay választása esetén az alábbi kártya típusokkal tudsz fizetni: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron és American Express. A fizetés az OTP Simple biztonságos rendszerén keresztül történik, ezért adataidat mi nem tároljuk.

Számla 

A fizetés után elektronikus számlát állítunk ki, amit e-mailben küldünk meg a vásárlás után.

Lefolyás

Vásárlás után automatikusan érkezik az elektronikus számlád az általad megadott email címre. Ezzel együtt egy vásárlást megerősítő emailt is fogsz kapni tőlünk, amiben tájékoztatunk a következő lépésekről.

Kérdés

További felmerülő kérdés esetén, kérlek írj egy rövid emailt az anita@siker.guru email címre, amire 24 órán belül válaszolunk.

© Copyright  2023   |   Andrade Anita   |   Adatkezelési szabályzat    |   Általános felhasználási feltételek 
 Minden jog fenntartva   |   Email: anita@siker.guru