Andrade Anita legújabb és legátfogóbb online tréningje

Tipródó Vállalkozóból Megállíthatatlan Vezető

A mesterkurzus, ami elvezet az álom önmagadhoz. Indulhatunk?

2023. január 8. - február 19.

Tudományalapú videók, hanganyagok és munkafüzetek

100% online, bárhonnan elvégezhető a saját tempódban

Több mint 10 évnyi tapasztalat kifinomult esszenciája

Miről szól a mesterkurzus?

A következő 7 hétben teljes metamorfózison, elképesztő átalakuláson eshetsz át, mialatt ledöntjük a benned rejlő gátakat, szétzúzzuk az önkorlátozó hiedelmeid, felfedezzük a valódi vágyaid és a nulláról felépítjük azt a nyereséges, magabiztos vezetőt, aki a saját törvényeihez tudja igazítani a világot.

A programban bemutatott eszközök és módszerek az elmúlt 10 évben már több száz vállalkozónál hozták meg az áttörést.

“Bárcsak lett volna bátorságom a saját életemet élni!” - (szinte mindenki a halálos ágyán)

A mai információs társadalomban a legtöbb ember elveszik a lehetőségek áradatában. Nincs bizonyosság az életében, nem bízik saját magában és nem hisz a képességeiben. Éppen ezért sokan a tétlenséget választják.

Belemerülnek a telefonjukba és görgetik a hírfolyamot vagy éppen a munkába temetkeznek. Csak akkor döbbennek rá, hogy mennyi álom maradt megvalósítatlanul, amikor már késő. A legtöbb embernek úgy kell meghalnia, hogy a vágyai és céljai felét sem érte el…

“Bárcsak lett volna bátorságom a saját életemet élni!” - (szinte mindenki a halálos ágyán)

A mai információs társadalomban a legtöbb ember elveszik a lehetőségek áradatában. Nincs bizonyosság az életében, nem bízik saját magában és nem hisz a képességeiben. Éppen ezért sokan a tétlenséget választják.

Belemerülnek a telefonjukba és görgetik a hírfolyamot vagy éppen a munkába temetkeznek. Csak akkor döbbennek rá, hogy mennyi álom maradt megvalósítatlanul, amikor már késő. A legtöbb embernek úgy kell meghalnia, hogy a vágyai és céljai felét sem érte el…

Te még időben vagy, hogy újrateremtsd önmagad!

Neked nem kell a halálos ágyadig várnod. Nem kell majd megbánnod, hogy a saját vágyaid helyett mások elvárásait vetted figyelembe. Ezennel ünnepélyesen megadom neked az engedélyt, hogy újrakezd. Teremtsd újra magad velünk a programmal, amit felkínálok számodra, mint egy új lehetőséget, hogy azt az életet éld innentől kezdve, amit valóban szeretnél.

Te még időben vagy, hogy újrateremtsd önmagad!

Neked nem kell a halálos ágyadig várnod. Nem kell majd megbánnod, hogy a saját vágyaid helyett mások elvárásait vetted figyelembe. Ezennel ünnepélyesen megadom neked az engedélyt, hogy újrakezd. Hogy újrateremtsd magad velünk, a programmal, amit felkínálok számodra, mint egy új lehetőséget, hogy azt az életet éld innentől kezdve, amit valóban szeretnél.

Belegondoltál már, mi lehet az oka annak, hogy…

az egyik vállalkozónak sikerül, míg a másik elbukik?

Az információ ma már mindenkinek a rendelkezésére áll. A legtöbb vállalkozó nem azért küszködik, mert nem tudja, hogy mit és hogyan kellene csinálnia. Sokkal inkább azért, mert a saját rögeszméi gúzsba kötve tartják vissza a nagyságtól. Így a munka valóban veled kezdődik.

A VÁLLALKOZÓI SIKER KÉPLETE

0 %
Stratégia
0 %
Gondolkodásmód


Hiába tanulsz, hiába fejleszted a marketingstratégiád, hiába próbálod ki a legújabb ügyfélszerző taktikákat, ha legbelül nem hiszel magadban. Ha nem mered elkérni az áradat, félsz a visszautasítástól, nem tudsz nemet mondani és megkérdőjelezed önmagad, soha nem fogod megtapasztalni saját vállalkozói potenciálod maximumát.

Ebben a programban arra fókuszálunk, ami 80%-ban járul hozzá az üzleti sikereidhez, a vállalkozásod növekedéséhez és a személyes boldogságodhoz: a gondolataidra, a vágyaidra és a hitedre.

“Meg kell tanulnunk saját magunk legjobb barátai lenni, mivel gyakran esünk abba a csapdába, hogy saját magunk legnagyobb ellenségeivé válunk.”

Roderick Thorp

TEMATIKA: Nézd meg, milyen állomások várnak ezen az önismereti utazáson

1. HÉT

Sziklaszilárd Önbizalom

Az első héten megvizsgáljuk, hogy ki is vagy te valójában, honnan hová szeretnél eljutni és megalapozzuk azt a fajta önbecsülést, amire szükséged lesz ezen az úton.

2. HÉT

Hitrendszer, korlátozó hiedelmek

Azonosítjuk és kigyomláljuk a káros rögeszméidet, az önkorlátozó gondolatokat és felszabadítjuk a belső erőd.

3. HÉT

 Önszeretet a vállalkozásodban

A harmadik héten fogod elsajátítani a legfontosabb képességet, ami nélkülözhetetlen az átütő üzleti sikerekhez.

4. HÉT

Univerzális törvények

Közösen megvizsgáljuk, milyen kapcsolatban állnak az ókori törvények a mai modern világgal és mit használhatsz fel te is a saját életedre?

5. HÉT

Önvalód megtalálása

Kapaszkodj, mert ezen a ponton szabadjára fogjuk engedni a benned szunnyadó, megállíthatatlan oroszlánt megtanuljuk hogyan működsz!

6. HÉT

Sikerszokások

Ezen a héten végérvényesen is a fejlődés, a bőség pályájára állítjuk az életed. Az új gondolkodásmódod és az új szokásaid válnak a sikered alapjává.

7. HÉT

Önismereti kiruccanás

A hetedik héten egy izgalmas kirándulást teszünk a vágyaid viharában és meghatározzuk az álom önmagad, miközben leszámolunk végleg a halogatással.

8. HÉT

Visszatekintés

A mesterkurzus utolsó hetében lehetőséged nyílik egyszeri email konzultációra Anitával.

Így zajlik a program, amit a saját igényeidhez igazíthatsz

Időszak: 2023. január 8. - február 19.

Minden héten vasárnap érkezik hozzád egy új tréningrész, ami biztosítja a fejlődésedhez szükséges elméleti tudást.

A videók mellé tartozik 1 munkafüzet is (tele hasznos példákkal, eszközökkel és kérdésekkel), amelyeken végighaladva a gyakorlatban is megtörténik az átalakulásod.

A folyamat megtámogatása érdekében hanganyagok és további opcionális segédletek is elérhetőek lesznek a számodra.

Belépést nyersz a program résztvevőinek fenntartott, exkluzív Facebook-csoportba, ahol mindent megtalálsz és bármikor kérdezhetsz, ha elakadnál.

A program végén egy ajándék, igény szerinti, email váltási lehetőség konzultáció keretein belül Anitával, hogy átbeszéljük az általad bejárt elképesztő fejlődési utat és a további lépéseket.

Fontos:

Az egész programot a saját időbeosztásodhoz alakíthatod. Ha hetente csupán 2-3 órát tudsz rászánni az életedből, akkor is végig tudod csinálni és rengeteget profitálhatsz belőle.

100% gyakorlatorientált képzés

A videós oktatóanyagokon kívül minden leckéhez tartoznak gyakorlati javaslatok és feladatlapok is, amelyekkel a lehető leghatékonyabb módon leszel képes átültetni a tanultakat a saját életedbe.

100% online elvégezhető

A videós oktatóanyagokon kívül minden leckéhez tartoznak gyakorlati javaslatok és feladatlapok is, amelyekkel a lehető leghatékonyabb módon leszel képes átültetni a tanultakat a saját életedbe.

Velem találkozhatsz majd a videókban

“Üzemgazdász végzettségem ellenére okleveles mindset coachként, üzletasszonyként és önfejlesztő trénerként segítek a hozzád hasonló, ambiciózus vállalkozóknak elérni a céljaikat. Az elmúlt 10 évben több száz emberrel dolgoztam együtt és megfejtettem (saját példázatomon is), mi tartja vissza őket attól, hogy abszolút bőségben élő vállalkozóvá váljanak, aki teljes anyagi függetlenségben él a saját törvényeinek megfelelően. Ha te is szeretnéd új alapokra helyezni az életed, ez a mesterkurzus kifejezetten neked szól.

A program összeállítása során a világ legjobb trénereinek módszertanát kombináltam a korábbi ügyfeleim és a saját tapasztalataimmal. Ez a kivételes ötvözet garantálja, hogy a kurzus végén belőled is egy megállíthatatlan vezető válik, aki számára bármi lehetséges…”

Andrade Anita

Online üzlet mentor, önfejlesztő tréner és mindset coach

Mennyibe kerül az online program?

Ne feledd, elsősorban a gondolkodásmódod és a hited határozzák meg az egész életed minőségét, így nem kérdés, hogy a legjobb befektetés az önmagadon való munka. A mi célunk, hogy ez mindenki számára elérhető legyen. Éppen ezért az ehhez szükséges módszereket tartalmazó mesterkurzushoz most az eredeti árának (142.990 Ft) a töredékéért juthatsz hozzá.

Ha tehát időben lépsz, akkor 65% extra kedvezménnyel - early bird áron - a legelsők között csatlakozhatsz a programhoz.

2022.12.15 23:30 csütörtök 129.990 Ft helyett
mindössze 44.940 Ft

A kedvezményes jelentkezésből hátralévő idő:

nap
óra
perc
msp

Ez azt jelenti, hogy
bevezető áron…

Ez azt jelenti, hogy bevezető áron…

129.990 Ft helyett mindössze 49.940 Ft-ért hozzáférést kapsz a mesterkurzus teljes anyagához a 7 hét alatt

MOST FIGYELJ: a következő BÓNUSZOKAT is bezsebelheted

Jelentkezz most és engedd, hogy elvezesselek az álom önmagadhoz!

A világnak szüksége van rád és a termékedre vagy szolgáltatásodra. Itt a lehetőség, hogy azzá a magabiztos, nyereséges és bőségben élő vezetővé fejlődj, aki számára BÁRMI lehetséges…

SimplePay bankkártyás fizetés

SimplePay választása esetén az alábbi kártya típusokkal tudsz fizetni: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron és American Express. A fizetés az OTP Simple biztonságos rendszerén keresztül történik, ezért adataidat mi nem tároljuk.

Számla 

A fizetés után elektronikus számlát állítunk ki, amit e-mailben küldünk meg a vásárlás után.

Lefolyás

Vásárlás után automatikusan érkezik az elektronikus számlád az általad megadott email címre. Ezzel együtt egy vásárlást megerősítő emailt is fogsz kapni tőlünk, amiben tájékoztatunk a következő lépésekről.

Kérdés

További felmerülő kérdés esetén, kérlek írj egy rövid emailt az anita@siker.guru email címre, amire 24 órán belül válaszolunk és készséggel állunk rendelkezésedre. 

Ha idáig legörgettél, kár lenne tovább halogatnod a döntést!

Ha épp ezeket a sorokat olvasod, az azt jelenti, hogy számodra kiemelten fontos, hogy boldog és bőségben élő vállalkozó válj (hiszen eljutottál az oldal végéig).

Most két dolgot tehetsz:

1.

Bezárod az oldalt és semmi nem változik az életedben.

2.

Leadod a megrendelést, elvégzed a programot és a megszerzett tudással elkezded kiépíteni a megújult önmagad, hátrahagyva a régi éned fájdalmait és kudarcait. Ebben az esetben garantálom, hogy a jelenleg óriásinak tűnő problémáid mind eltörpülnek vagy a belső változásaid hatására maguktól eltűnnek.

100% Pénzvisszafizetési garancia

Hogy még könnyebb legyen számodra a döntés, levesszük a válladról a kockázatot. Ha a program elindulása utáni első 2 hétben esetleg úgy éreznéd, ez mégsem neked való, csak jelezd felénk e-mailben és azonnal visszautaljuk a teljes jelentkezési díjat. Nem kérdezünk semmit, csupán megköszönjük, hogy adtál egy esélyt a kurzusnak és barátként válunk el.

© Copyright  2023   |   Andrade Anita by SikerGuru    |   Adatkezelési szabályzat    |   Általános szerződési feltételek  
 Minden jog fenntartva   |   Email: anita@siker.guru