GRATULÁLOK!

Sikeresen elkérted a videó sorozatot és az első rész már az email fiókodban landolt! 🙂

Miről szól az Online tréning?

A következő pár napban videók érkeznek az email fiókodban és reményeim szerint olyan oldalról fogsz rávilágítást kapni a saját életedre, amellyel gyorsabban, hatékonyabban tudsz haladni a céljaid felé. Felfedünk pár tévhitet, megértjük az önszeretet hiányát és inspirációhoz jutunk, együtt, közösen!

Jó szórakozást kívánok! 🙂

“Üzemgazdász végzettségem ellenére okleveles mindset coachként, üzletasszonyként és önfejlesztő trénerként segítek a hozzád hasonló, ambiciózus vállalkozóknak elérni a céljaikat. Az elmúlt 10 évben több száz emberrel dolgoztam együtt és megfejtettem (saját példázatomon is), mi tartja vissza őket attól, hogy abszolút bőségben élő vállalkozóvá váljanak, aki teljes anyagi függetlenségben él a saját törvényeinek megfelelően. Ha te is szeretnéd új alapokra helyezni az életed, ez a mesterkurzus kifejezetten neked szól.

A program összeállítása során a világ legjobb trénereinek módszertanát kombináltam a korábbi ügyfeleim és a saját tapasztalataimmal. Ez a kivételes ötvözet garantálja, hogy a kurzus végén belőled is egy megállíthatatlan vezető válik, aki számára bármi lehetséges…”

Andrade Anita

Online üzlet mentor, önfejlesztő tréner és mindset coach

Ha érdekel az önfejlesztés és szívesen fejlődnél segítséggel, irányítottan, akkor megragadom az alkalmat és engedd meg, hogy  figyelmedbe ajánljak egy 2023 január 8-án induló önismereti tréningsorozatot, amelyre most még pár napig kedvezményekkel és bónuszokkal jelentkezhetsz »»» Részleteket ezen az oldalon olvashatod: ITT «««

nap
óra
perc
msp

© Copyright  2022   |   Andrade Anita by SikerGuru    |   Adatkezelési szabályzat    |   Általános szerződési feltételek  
 Minden jog fenntartva   |   Email: anita@siker.guru