Andrade Anita legújabb és legátfogóbb online tréningje

Tipródó Vállalkozóból Megállíthatatlan Vezető

A mesterkurzus, ami elvezet az álom önmagadhoz. Indulhatunk?

2023. január 8. - február 19.

Tudományalapú videók, hanganyagok és munkafüzetek

100% online, bárhonnan elvégezhető a saját tempódban

Több mint 10 évnyi tapasztalat kifinomult esszenciája

Miről szól a mesterkurzus?

A következő 7 hétben teljes metamorfózison, elképesztő átalakuláson eshetsz át, mialatt ledöntjük a benned rejlő gátakat, szétzúzzuk az önkorlátozó hiedelmeid, felfedezzük a valódi vágyaid és a nulláról felépítjük azt a nyereséges, magabiztos vezetőt, aki a saját törvényeihez tudja igazítani a világot.

A programban bemutatott eszközök és módszerek az elmúlt 10 évben már több száz vállalkozónál hozták meg az áttörést.

“Bárcsak lett volna bátorságom a saját életemet élni!” - (szinte mindenki a halálos ágyán)

A mai információs társadalomban a legtöbb ember elveszik a lehetőségek áradatában. Nincs bizonyosság az életében, nem bízik saját magában és nem hisz a képességeiben. Éppen ezért sokan a tétlenséget választják.

Belemerülnek a telefonjukba és görgetik a hírfolyamot vagy éppen a munkába temetkeznek. Csak akkor döbbennek rá, hogy mennyi álom maradt megvalósítatlanul, amikor már késő. A legtöbb embernek úgy kell meghalnia, hogy a vágyai és céljai felét sem érte el…

“Bárcsak lett volna bátorságom a saját életemet élni!” - (szinte mindenki a halálos ágyán)

A mai információs társadalomban a legtöbb ember elveszik a lehetőségek áradatában. Nincs bizonyosság az életében, nem bízik saját magában és nem hisz a képességeiben. Éppen ezért sokan a tétlenséget választják.

Belemerülnek a telefonjukba és görgetik a hírfolyamot vagy éppen a munkába temetkeznek. Csak akkor döbbennek rá, hogy mennyi álom maradt megvalósítatlanul, amikor már késő. A legtöbb embernek úgy kell meghalnia, hogy a vágyai és céljai felét sem érte el…

Te még időben vagy, hogy újrateremtsd önmagad!

Neked nem kell a halálos ágyadig várnod. Nem kell majd megbánnod, hogy a saját vágyaid helyett mások elvárásait vetted figyelembe. Ezennel ünnepélyesen megadom neked az engedélyt, hogy újrakezd. Teremtsd újra magad velünk a programmal, amit felkínálok számodra, mint egy új lehetőséget, hogy azt az életet éld innentől kezdve, amit valóban szeretnél.

Te még időben vagy, hogy újrateremtsd önmagad!

Neked nem kell a halálos ágyadig várnod. Nem kell majd megbánnod, hogy a saját vágyaid helyett mások elvárásait vetted figyelembe. Ezennel ünnepélyesen megadom neked az engedélyt, hogy újrakezd. Hogy újrateremtsd magad velünk, a programmal, amit felkínálok számodra, mint egy új lehetőséget, hogy azt az életet éld innentől kezdve, amit valóban szeretnél.

Belegondoltál már, mi lehet az oka annak, hogy…

az egyik vállalkozónak sikerül, míg a másik elbukik?

Az információ ma már mindenkinek a rendelkezésére áll. A legtöbb vállalkozó nem azért küszködik, mert nem tudja, hogy mit és hogyan kellene csinálnia. Sokkal inkább azért, mert a saját rögeszméi gúzsba kötve tartják vissza a nagyságtól. Így a munka valóban veled kezdődik.

A VÁLLALKOZÓI SIKER KÉPLETE

0 %
Stratégia
0 %
Gondolkodásmód


Hiába tanulsz, hiába fejleszted a marketingstratégiád, hiába próbálod ki a legújabb ügyfélszerző taktikákat, ha legbelül nem hiszel magadban. Ha nem mered elkérni az áradat, félsz a visszautasítástól, nem tudsz nemet mondani és megkérdőjelezed önmagad, soha nem fogod megtapasztalni saját vállalkozói potenciálod maximumát.

Ebben a programban arra fókuszálunk, ami 80%-ban járul hozzá az üzleti sikereidhez, a vállalkozásod növekedéséhez és a személyes boldogságodhoz: a gondolataidra, a vágyaidra és a hitedre.

“Meg kell tanulnunk saját magunk legjobb barátai lenni, mivel gyakran esünk abba a csapdába, hogy saját magunk legnagyobb ellenségeivé válunk.”

Roderick Thorp

TEMATIKA: Nézd meg, milyen állomások várnak ezen az önismereti utazáson

1. HÉT

Sziklaszilárd Önbizalom

Az első héten megvizsgáljuk, hogy ki is vagy te valójában, honnan hová szeretnél eljutni és megalapozzuk azt a fajta önbecsülést, amire szükséged lesz ezen az úton.

2. HÉT

Hitrendszer, korlátozó hiedelmek

Azonosítjuk és kigyomláljuk a káros rögeszméidet, az önkorlátozó gondolatokat és felszabadítjuk a belső erőd.

3. HÉT

 Önszeretet a vállalkozásodban

A harmadik héten fogod elsajátítani a legfontosabb képességet, ami nélkülözhetetlen az átütő üzleti sikerekhez.

4. HÉT

Univerzális törvények

Közösen megvizsgáljuk, milyen kapcsolatban állnak az ókori törvények a mai modern világgal és mit használhatsz fel te is a saját életedre?

5. HÉT

Önvalód megtalálása

Kapaszkodj, mert ezen a ponton szabadjára fogjuk engedni a benned szunnyadó, megállíthatatlan oroszlánt megtanuljuk hogyan működsz!

6. HÉT

Sikerszokások

Ezen a héten végérvényesen is a fejlődés, a bőség pályájára állítjuk az életed. Az új gondolkodásmódod és az új szokásaid válnak a sikered alapjává.

7. HÉT

Önismereti kiruccanás

A hetedik héten egy izgalmas kirándulást teszünk a vágyaid viharában és meghatározzuk az álom önmagad, miközben leszámolunk végleg a halogatással.

8. HÉT

Visszatekintés

A mesterkurzus utolsó hetében lehetőséged nyílik egyszeri email konzultációra Anitával.

Így zajlik a program, amit a saját igényeidhez igazíthatsz

Időszak: 2023. január 8. - február 19.

Minden héten vasárnap érkezik hozzád egy új tréningrész, ami biztosítja a fejlődésedhez szükséges elméleti tudást.

A videók mellé tartozik 1 munkafüzet is (tele hasznos példákkal, eszközökkel és kérdésekkel), amelyeken végighaladva a gyakorlatban is megtörténik az átalakulásod.

A folyamat megtámogatása érdekében hanganyagok és további opcionális segédletek is elérhetőek lesznek a számodra.

Belépést nyersz a program résztvevőinek fenntartott, exkluzív Facebook-csoportba, ahol mindent megtalálsz és bármikor kérdezhetsz, ha elakadnál.

A program végén egy ajándék, igény szerinti, email váltási lehetőség konzultáció keretein belül Anitával, hogy átbeszéljük az általad bejárt elképesztő fejlődési utat és a további lépéseket.

Fontos:

Az egész programot a saját időbeosztásodhoz alakíthatod. Ha hetente csupán 2-3 órát tudsz rászánni az életedből, akkor is végig tudod csinálni és rengeteget profitálhatsz belőle.

100% gyakorlatorientált képzés

A videós oktatóanyagokon kívül minden leckéhez tartoznak gyakorlati javaslatok és feladatlapok is, amelyekkel a lehető leghatékonyabb módon leszel képes átültetni a tanultakat a saját életedbe.

100% online elvégezhető

A videós oktatóanyagokon kívül minden leckéhez tartoznak gyakorlati javaslatok és feladatlapok is, amelyekkel a lehető leghatékonyabb módon leszel képes átültetni a tanultakat a saját életedbe.

Velem találkozhatsz majd a videókban

“Üzemgazdász végzettségem ellenére okleveles mindset coachként, üzletasszonyként és önfejlesztő trénerként segítek a hozzád hasonló, ambiciózus vállalkozóknak elérni a céljaikat. Az elmúlt 10 évben több száz emberrel dolgoztam együtt és megfejtettem (saját példázatomon is), mi tartja vissza őket attól, hogy abszolút bőségben élő vállalkozóvá váljanak, aki teljes anyagi függetlenségben él a saját törvényeinek megfelelően. Ha te is szeretnéd új alapokra helyezni az életed, ez a mesterkurzus kifejezetten neked szól.

A program összeállítása során a világ legjobb trénereinek módszertanát kombináltam a korábbi ügyfeleim és a saját tapasztalataimmal. Ez a kivételes ötvözet garantálja, hogy a kurzus végén belőled is egy megállíthatatlan vezető válik, aki számára bármi lehetséges…”

Andrade Anita

Online üzlet mentor, önfejlesztő tréner és mindset coach

Vélemények a programról

Fantasztikus mélységben foglalkozik a program a belső változással és a gyakorlatok is folyamatosan támogatnak az anyag feldolgozásában. Jól strukturált, gyakorlatias és élvezhető. Főleg az érzelmi áradat gyakorlatot imádom, amit azóta minden nap meghallgatok. Hihetetlen micsoda tudásanyagot sikerült összefoglalnod ebbe a tréningbe, nagyon sokat adott nekem. Gratulálok!


KISS Annamária

Amikor először hallottam erről a programról, azonnal tudtam, hogy nekem szól, mivel tudtam, hogy saját magammal kell kezdenem. Mivel én vagyok a legnagyobb akadály a vállalkozásomban, ezért velem kezdődik minden. Pont jókor jött velem szemben ez a lehetőség és minden várakozásomat felülmúlta, hiszen Anita egy fantasztikus programot állított össze és rengeteget segített a céljaim megvalósításában. Mindenkinek ajánlom, aki változtatni szeretne saját magán és szembesíteni szeretné rossz, korlátozó berögződéseit. Nagyon hálás vagyok és köszönöm.

SZABOLCSKA Kitti
Anita egyike azoknak, akiket teljes mértékben tisztelek mind a munkájáért, odaadásáért és Anitát csak ajánlani tudom, mint "léleköltöztetőt". Ő az a személy, akinek bármit elmondhatok, félelmek, visszautasítás és bírálat nélkül. Aktívan figyel és rávezet a helyes útra. Felismeri milyen csodás is vagy. Aki érdek nélkül szeret. Csodálatos nő.
KÖRÖSKÉNYI Diána

Ez azt jelenti, hogy
bevezető áron…

Ez azt jelenti, hogy bevezető áron…

129.990 Ft helyett mindössze 39.940 Ft-ért hozzáférést kapsz a mesterkurzus teljes anyagához a 7 hét alatt

MOST FIGYELJ: a következő BÓNUSZOKAT is bezsebelheted

Mennyibe kerül az online program?

Ne feledd, elsősorban a gondolkodásmódod és a hited határozzák meg az egész életed minőségét, így nem kérdés, hogy a legjobb befektetés az önmagadon való munka. A mi célunk, hogy ez mindenki számára elérhető legyen. Éppen ezért az ehhez szükséges módszereket tartalmazó mesterkurzushoz most az eredeti árának (142.990 Ft) a töredékéért juthatsz hozzá.

Ha tehát időben lépsz, akkor 70% extra kedvezménnyel - early bird áron - a legelsők között csatlakozhatsz a programhoz.

Szuper Koránkelő Árajánlat 129.990 Ft helyett
mindössze 39.940 Ft

+ 3 bónusz ajándék, amelyekhez azonnali hozzáférést kapsz!

Jelentkezz most és engedd, hogy elvezesselek az álom önmagadhoz!

A világnak szüksége van rád és a termékedre vagy szolgáltatásodra. Itt a lehetőség, hogy azzá a magabiztos, nyereséges és bőségben élő vezetővé fejlődj, aki számára BÁRMI lehetséges…

SimplePay bankkártyás fizetés

SimplePay választása esetén az alábbi kártya típusokkal tudsz fizetni: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron és American Express. A fizetés az OTP Simple biztonságos rendszerén keresztül történik, ezért adataidat mi nem tároljuk.

Számla 

A fizetés után elektronikus számlát állítunk ki, amit e-mailben küldünk meg a vásárlás után.

Lefolyás

Vásárlás után automatikusan érkezik az elektronikus számlád az általad megadott email címre. Ezzel együtt egy vásárlást megerősítő emailt is fogsz kapni tőlünk, amiben tájékoztatunk a következő lépésekről.

Kérdés

További felmerülő kérdés esetén, kérlek írj egy rövid emailt az anita@siker.guru email címre, amire 24 órán belül válaszolunk és készséggel állunk rendelkezésedre. 

Ha idáig legörgettél, kár lenne tovább halogatnod a döntést!

Ha épp ezeket a sorokat olvasod, az azt jelenti, hogy számodra kiemelten fontos, hogy boldog és bőségben élő vállalkozó válj (hiszen eljutottál az oldal végéig).

Most két dolgot tehetsz:

1.

Bezárod az oldalt és semmi nem változik az életedben.

2.

Leadod a megrendelést, elvégzed a programot és a megszerzett tudással elkezded kiépíteni a megújult önmagad, hátrahagyva a régi éned fájdalmait és kudarcait. Ebben az esetben garantálom, hogy a jelenleg óriásinak tűnő problémáid mind eltörpülnek vagy a belső változásaid hatására maguktól eltűnnek.

100% Pénzvisszafizetési garancia

Hogy még könnyebb legyen számodra a döntés, levesszük a válladról a kockázatot. Ha a program elindulása utáni első 2 hétben esetleg úgy éreznéd, ez mégsem neked való, csak jelezd felénk e-mailben és azonnal visszautaljuk a teljes jelentkezési díjat. Nem kérdezünk semmit, csupán megköszönjük, hogy adtál egy esélyt a kurzusnak és barátként válunk el.

© Copyright  2022   |   Andrade Anita by SikerGuru    |   Adatkezelési szabályzat    |   Általános szerződési feltételek  
 Minden jog fenntartva   |   Email: anita@siker.guru