Online Vállalkozás Kiépítése VIP Mentoring Program

Garancia: 8 év tapasztalatát és egy működő rendszert kapsz!

A programot azoknak ajánlom, akik egy, akár önjáró online vállalkozást szeretnének kialakítani, illetve a már meglévőt tökéletesíteni és a következő szintre vinni és már rendelkeznek termékkel és/vagy szolgáltatással, amit értékesíteni kívánnak.

Ebben a programba átadok mindent, amit az elmúlt 8 évben tanultam az online világból. Alapjában véve egy teljes siker tervet kapsz A-tól Z-ig, természetesen a te igényeidnek és szintnek megfelelően.

Az együttműködés végén egy működő, profitot termelő online rendszer lesz a birtokodban, több tucat marketing stratégiával és több száz milliókat érő tudással. Ezt garantálom.

Mit tartalmaz a csomag?

Az első ingyenes 15 perces feltáró beszélgetés

Az első 55 perces állapotfelmérő ülés, ahol meghatározzuk közösen az ütemtervet

7×55 perces intenzív együttműködés, ahol közösen létrehozzuk az online birodalmadhoz szükséges stragédiádat és párhuzamosan átültetjük a valóságba

Korlátlan E-mail forgalom a közös munkánk alatt

A storytelling tudománya című hangoskönyv

A Hogyan alapíts mesterelmét? című hangoskönyv

A coaching ülések Skype-on, vagy Zoom-on történnek igény szerint.

MIT KAPSZ A VIP MENTORING PROGRAMTÓL?

A lista végtelen. 

Miért akarnád feltalálni a spanyol viaszt, amikor a siker stratégiád már meg van írva és csak rád vár?

Hátránya nincs, viszont az előnyökről vaskos könyveket írnak. Okkal! Ha eddig még nem volt online marketing coachod, akkor mindenképp próbáld ki és hidd el: Utána már semmi sem lesz a régi.

MIÉRT dolgozz velem?

ANITÁRÓL PÁR SZÓBAN​

Érezted valaha is úgy, hogy jóval többre vagy képes?

Úgy gondolom, hogy mindenki megérdemli, hogy lenyűgöző életet éljen, lehengerlő és szinte kimeríthetetlen energiával, kicsattanó egészségben, boldogságban, elégedettségben és szeretetben. Célom, hogy ez valóság legyen számodra is, mert amit el tudsz képzelni, azt meg tudod valósítani.

Ha a birtokodban vannak a megfelelő eszközök és stratégiák, akkor ez egyszerűvé válik számodra. Ebben segítek neked különböző online tréningek, élő workshopok és egyedülálló személyes coaching keretein belül.

Üzemgazdász végzettségem ellenére okleveles eredmény coachként, üzletasszonyként és önfejlesztő trénerként segítek a változni vágyóknak a céljaik elérésében és a céltudatos előre haladásban. Továbbá a motiváció fenntartásában és a félelem legyőzésében a leghatékonyabb módszertan segítségével.

Rendkívüli mentoraimtól, mint Tony Robbins és Jack Canfield, folyamatosan tanulok. Többek között a legújabb oktatásaik és saját élettapasztalatom segítségével állítok össze áttörést garantáló programokat.

Vélemények Anitáról​

Nagyon motivál, hogy roppant igényes vagy az életed minden területén. Profi üzletasszony. Maximális koncentrációval hatalmas minőséggel csinálod minden egyes projekted. Bámulatos! Drága Anita, csodálunk büszkék vagyunk rád és minden pozitív gondolkodású ismerősömnek szívből ajánlak téged. Az életünket változtattad meg. Köszönjük!
VERES Viktor
Szerintem nincsenek véletlenek. Anita akkor „jött” velem szemben, amikor a legnagyobb szükségem volt rá. Az animációin „nőttem fel” indultam el az önfejlesztés nagyszerű útján. A coaching ülések hangvétele pont olyan, mint amilyenre szükségem volt. Empatikus, de szigorú, helyre tevős. Fiatal kora ellenére nagy tudással rendelkezik, olyan, akitől én is, mint az idősebb korosztályhoz tartozó is sokat tanulhat. Mindekinek szívből ajánlom Anitát.
JOBBÁGY Ágnes
Anita egy nagyon dinamikus és lendületes személyiség, akivel könnyű és élvezetes együtt dolgozni. Megláttatja Veled a gyenge pontjaidat, amelyekkel kénytelen vagy szembenézni és amelyeken ezáltal már képes vagy változtatni. Öröm volt vele együtt dolgozni, minden találkozónk szinte elrepült. Kívülálló szemként jól átlátja, hogy hol van szükség változtatásra és fejlődésre ahhoz, hogy sikeresebbé válhass. Segítségével sok olyan régi hiedelmet és negatív beidegződést tudtam levetkőzni, amelyek miatt nem tudtam sikeresebbé válni. Köszönöm az együtt töltött időt és hogy ráébresztettél azon önkorlátozó gondolataimra magammal kapcsolatban, amelyek eddig meggátoltak a személyiségem fejlődésében.
Anita egy nagyon kellemes személyiséggel rendelkezik, és hatalmas tudás birtokában van!. Segítségével beindítottam a vállalkozásomat és azóta sikereket érek el. Mellébeszélés nincs, feladat van, cselekvésre ösztönöz. Rátaláltam az útamra, és a megnevezhetetlen nehézségeket jelentő falat leromboltam Anita programja által. Hálásan köszönöm a munkádat!

Természetesen felkínálunk pénzvisszafizetési garanciát, hogy biztonságban érezd magad és ne érezd azt, hogy zsákbamacskát vásárolsz.

Ez pofon egyszerűen működik:

Az első ülés után 24 óra áll a rendelkezésedre, hogy további ok megadása nélkül egyszerűen visszalépj a szerződéstől telefonon, vagy akár emailben is, ami után mi visszautaljuk a teljes befizetett összeget 48 órán belül.

SimplePay bankkártyás fizetés

SimplePay választása esetén az alábbi kártya típusokkal tudsz fizetni: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron és American Express. A fizetés az OTP Simple biztonságos rendszerén keresztül történik, ezért adataidat mi nem tároljuk.

Számla 

A fizetés után elektronikus számlát állítunk ki, amit e-mailben küldünk meg a vásárlás után.

Lefolyás

Vásárlás után automatikusan érkezik az elektronikus számlád az általad megadott email címre. Ezzel együtt egy vásárlást megerősítő emailt is fogsz kapni tőlünk, amiben tájékoztatunk a következő lépésekről.

Kérdés

További felmerülő kérdés esetén, kérlek írj egy rövid emailt az anita@siker.guru email címre, amire 24 órán belül válaszolunk és készséggel állunk rendelkezésedre. 

© Copyright  2023   |   Andrade Anita by SikerGuru    |   Adatkezelési szabályzat    |   Általános felhasználási feltételek 
 Minden jog fenntartva   |   Email: anita@siker.guru