Az exkluzív ajánlatot korlátozott ideig tudod visszanézni és igényelni.

nap
óra
perc
msp

120 órás kedvezmény!
Online Vállalkozás Kiépítése VIP Mentoring Program

Garancia: 6 év tapasztalatát és egy működő rendszert kapsz!

A programot azoknak ajánlom, akik egy, akár önjáró online vállalkozást szeretnének kialakítani, illetve a már meglévőt tökéletesíteni és a következő szintre vinni és már rendelkeznek termékkel és/vagy szolgáltatással, amit értékesíteni kívánnak.

Ebben a programba átadok mindent, amit az elmúlt 6 évben tanultam az online világból. Alapjában véve egy teljes siker tervet kapsz A-tól Z-ig, természetesen a te igényeidnek és szintnek megfelelően.

Az együttműködés végén egy működő, profitot termelő online rendszer lesz a birtokodban, több tucat marketing stratégiával és több száz milliókat érő tudással. Ezt garantálom.

Mit tartalmaz a csomag?

Az első ingyenes 15 perces feltáró beszélgetés

1x 55 perces állapotfelmérő ülés, ahol meghatározzuk közösen az irányt, ütemtervet, célokat és kívánt eredményt

7×55 perces intenzív együttműködés, ahol közösen létrehozzuk az online birodalmadhoz szükséges stragédiádat és párhuzamosan átültetjük a valóságba

Korlátlan E-mail forgalom a közös munkánk alatt

A storytelling tudománya című hangoskönyv

A coaching ülések Skype-on, vagy Zoom-on történnek igény szerint.

MIT KAPSZ A VIP MENTORING PROGRAMTÓL?

A lista végtelen. 

Miért akarnád feltalálni a spanyol viaszt, amikor a siker stratégiád már meg van írva és csak rád vár?

Hátránya nincs, viszont az előnyökről vaskos könyveket írnak. Okkal! Ha eddig még nem volt online marketing coachod, akkor mindenképp próbáld ki és hidd el: Utána már semmi sem lesz a régi.

MIÉRT dolgozz velem?

Jól vannak felépítve a különböző fejezetek, minden témát érintesz megfelelően. A munkafüzeteknek köszönhetően rávezeted a tanulót, hogy dolgozzon ki stratégiát a saját vágyai, céljai eléréséhez. Nagyon hasznosnak találtam, hogy minden fejezethez tartozott egy munkafüzet, amibe gondolkodtató kérdéseket írtál, amelyek alapján leellenőrizhettem, hogy meg is értettem az anyagot. A tréning hatására készítettem egy marketing stratégiát pontosan a lépéseket meghatározva és határidőket szabva. Meghatároztam a pontos cél csoportomat. Motiváltabb lettem, és sokkal tudatosabb abban amit el szeretnék érni. Persze egy csomó új információra is szert tettem, így a marketing tudásom is nagyban nőtt. Szívből ajánlom ezt a tréninget mindenkinek, aki szeretne egy vállalkozást az online térben fellendíteni, vagy akár kezdőként online kiépíteni. Anita nagyon motiváló személyiség, nagy online üzleti tapasztalattal rendelkezik. Köszönettel a szuper kurzusért!
KEREK Tímea
Life & business coach, életmód tanácsadó, nyelvtanár
Az online vállalkozás kiépítése képzés azonnal felkeltette az érdeklődésemet, hiszen szerettem volna könnyebben elérni leendő ügyfeleimet. Miután elkezdtem hallgatni az anyagot, rájöttem, hogy értékes dolgot vásároltam meg, ami majd sokszorosát hozza vissza nekem, mint amit belefektettem. Ráadásul érdekesen van tálalva az egész képzés és ami még fontosabb, teljesen érhető egy kezdő számára is, mint amilyen én voltam. No, de most már nem vagyok az, hála Anitának, mert értem, tudom mit hogyan érdemes csinálni, hogy egy jól működő online üzlet létrejöjjön. Ez alapján fel tudtam építeni a vállalkozásomat, így sokkal több ember megtalál, mint előtte. Köszönöm neked ezt a lehetőséget!

ANITÁRÓL PÁR SZÓBAN​

Élj Egy Rendkívüli Életet!

Anita a Bécsi Gazdasági Egyetemen szerzett diplomát, mint üzemgazdász és marketing specialista. Ezt követően a Grazi egyetemen képezte magát tovább, mint vállalati Kontroller.

Ezek után 3 évet dolgozott középvállalatoknál, mint alkalmazott.

Majd szabadságvágya eluralkodott rajt, ezért belevágott 2014-ben első vállalkozásába, amelyet még több tanulságos próbálkozás követett.

Egyidejűleg ekkor kezdte el autodidakta módon a nyugati oktatóktól kitanulni és kifejleszteni az online marketing siker formulát, amelyet az összes nyugati, sikeres vállalkozó használ.

Mígnem 2016-ban felfedte igaz szenvedélyét, amely az önfejlesztés, segítés és oktatás területén találta meg.

Azóta több ezer emberrel volt szerencséje együtt dolgozni és megérteni nem csak az online vállalkozás siker receptet, hanem a hozzá oly szorosan tartozó gondolkodásmódot is.

Anita életcélja mások segítése és fejlesztése a céljaik elérése érdekében, változás működésbe hozása, korlátozó hiedelmek kiirtása, önszeretet és bőség létrehozása.

Saját példáján keresztül mutatja be azt az életstílust és szabadságot, amelyet a termékei biztosíthatnak Számodra is.

2 kislány büszke édesanyja és jelenleg Mexikóban élnek házastársával.

Vélemények Anitáról​

Nagyon motivál, hogy roppant igényes vagy az életed minden területén. Profi üzletasszony. Maximális koncentrációval hatalmas minőséggel csinálod minden egyes projekted. Bámulatos! Drága Anita, csodálunk büszkék vagyunk rád és minden pozitív gondolkodású ismerősömnek szívből ajánlak téged. Az életünket változtattad meg. Köszönjük!
VERES Viktor
Szerintem nincsenek véletlenek. Anita akkor „jött” velem szemben, amikor a legnagyobb szükségem volt rá. Az animációin „nőttem fel” indultam el az önfejlesztés nagyszerű útján. A coaching ülések hangvétele pont olyan, mint amilyenre szükségem volt. Empatikus, de szigorú, helyre tevős. Fiatal kora ellenére nagy tudással rendelkezik, olyan, akitől én is, mint az idősebb korosztályhoz tartozó is sokat tanulhat. Mindekinek szívből ajánlom Anitát.
JOBBÁGY Ágnes
Anita egy nagyon dinamikus és lendületes személyiség, akivel könnyű és élvezetes együtt dolgozni. Megláttatja Veled a gyenge pontjaidat, amelyekkel kénytelen vagy szembenézni és amelyeken ezáltal már képes vagy változtatni. Öröm volt vele együtt dolgozni, minden találkozónk szinte elrepült. Kívülálló szemként jól átlátja, hogy hol van szükség változtatásra és fejlődésre ahhoz, hogy sikeresebbé válhass. Segítségével sok olyan régi hiedelmet és negatív beidegződést tudtam levetkőzni, amelyek miatt nem tudtam sikeresebbé válni. Köszönöm az együtt töltött időt és hogy ráébresztettél azon önkorlátozó gondolataimra magammal kapcsolatban, amelyek eddig meggátoltak a személyiségem fejlődésében.
Anita egy nagyon kellemes személyiséggel rendelkezik, és hatalmas tudás birtokában van!. Segítségével beindítottam a vállalkozásomat és azóta sikereket érek el. Mellébeszélés nincs, feladat van, cselekvésre ösztönöz. Rátaláltam az útamra, és a megnevezhetetlen nehézségeket jelentő falat leromboltam Anita programja által. Hálásan köszönöm a munkádat!

Természetesen felkínálunk pénzvisszafizetési garanciát, hogy biztonságban érezd magad és ne érezd azt, hogy zsákbamacskát vásárolsz.

Ez pofon egyszerűen működik:

Az első ülés után 24 óra áll a rendelkezésedre, hogy további ok megadása nélkül egyszerűen visszalépj a szerződéstől telefonon, vagy akár emailben is, ami után mi visszautaljuk a teljes befizetett összeget 48 órán belül.

SimplePay bankkártyás fizetés

SimplePay választása esetén az alábbi kártya típusokkal tudsz fizetni: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron és American Express. A fizetés az OTP Simple biztonságos rendszerén keresztül történik, ezért adataidat mi nem tároljuk.

Számla 

A fizetés után elektronikus számlát állítunk ki, amit e-mailben küldünk meg a vásárlás után.

Lefolyás

Vásárlás után automatikusan érkezik az elektronikus számlád az általad megadott email címre. Ezzel együtt egy vásárlást megerősítő emailt is fogsz kapni tőlünk, amiben tájékoztatunk a következő lépésekről.

Kérdés

További felmerülő kérdés esetén, kérlek írj egy rövid emailt az anita@siker.guru email címre, amire 24 órán belül válaszolunk és készséggel állunk rendelkezésedre. 

© Copyright  2022   |   Andrade Anita by SikerGuru    |   Adatkezelési szabályzat    |   Általános felhasználási feltételek 
 Minden jog fenntartva   |   Email: anita@siker.guru