Online Üzlet A-Z-ig

Online vállalkozás: Hogyan építsd ki saját online vállalkozásod egyszerűen?

Meg akarod érteni, hogyan működik az online marketing?

Több szabadidőt akarsz automatizáció segítségével?

Kérsz egy óriási szeletet az online siker tortából?

Nézd bele a tréningbe ITT.

Kinek szól?

Mit kapsz az üzleti terv készítő tréningen?​

Ezen a tréningen megtanulod, hogyan hozz létre egy online vállalkozást.

Megtanulsz egy profittermelő online vállalkozást kiépíteni az alapoktól – Figyelem! Itt magát az stratégiát fogod megkapni!

Megtanulod az online marketing, illetve az online vállalkozás, kiépítésének az alapjait az elejétől a végéig.

Megtanulod, hogyan automatizálható le vállalkozásod hatékony szoftverek segítségével

Bizonyítottan működő stratégiák és jó bevált online marketing eszközök

Az információkat jómagam évek alatt gyűjtöttem össze és természetesen semmi olyat nem fogsz tanulni, amit jómagam a gyakorlatban át nem ültettem volna és le nem teszteltem volna a hatékonyságát.

Miről NEM szól a tréning?

Egy teljes és átfogó betekintést kapsz abba, hogy valójában hogyan is működik egy sikeres online vállalkozás A-Z-ig.

Domináld a piacodat online is!

Ilyen formában ez a tudásanyag garantáltan sehol sincs jelenleg jelen a piacon, amiből egyszerűen megtanulod, hogy mire figyelj oda a legelején, hogy később ne kerüljenek a hibák több millió forintba.

Hogy pontosan mi mindent fogsz megtanulni és hogy mi tartozik a teljes képhez kérlek tekintsd meg a tartalmat a lap alján!

Építkezz mások tapasztalataiból!

Körülbelül 6 év alatt összegyűjtött online marketingnek és online üzlet kiépítésének a munkásságát és tudástárát kapod meg ebben a Magyarországon egyedülálló tréning sorozatban. 

Minden egyes tréninghez kapsz egy nyomtatható munkafüzetet is, amely segítségével ki tudod dolgozni párhuzamosan a saját marketing stratégiádat. 

Egy jó és átlátható stratégia ugyanis abszolút nélkülözhetetlen egy sikeres online vállalkozás kiépítéséhez. 

Kulcsszó: stratégia, automatizálás, online marketing, online jelenlét, eladás

Vélemények Anitáról

Nagyon motivál, hogy roppant igényes vagy az életed minden területén. Profi üzletasszony. Maximális koncentrációval hatalmas minőséggel csinálod minden egyes projekted. Bámulatos! Drága Anita, csodálunk büszkék vagyunk rád és minden pozitív gondolkodásű ismerösömnek szívből ajánlak téged. Az életünket változtattad meg. Köszönjük!
VERES Viktor
Szerintem nincsenek véletlenek. Anita akkor „jött” velem szemben, amikor a legnagyobb szükségem volt rá. Az animációin „nőttem fel” indultam el az önfejlesztés nagyszerű útján. A coaching ülések hangvétele pont olyan, mint amilyenre szükségem volt. Empatikus, de szigorú, helyre tevős. Fiatal kora ellenére nagy tudással rendelkezik, olyan, akitől én is, mint az idősebb korosztályhoz tartozó is sokat tanulhat. Mindekinek szívből ajánlom Anitát.
JOBBÁGY Ágnes
Anita egyike azoknak, akiket teljes mértékben tisztelek mind a munkájáért, odaadásáért és Anitát csak ajánlani tudom, mint "léleköltöztetőt". Ő az a személy, akinek bármit elmondhatok, félelmek, visszautasítás és bírálat nélkül. Aktívan figyel és rávezet a helyes útra. Felismeri milyen csodás is vagy. Aki érdek nélkül szeret. Csodálatos nő.
KÖRÖSKÉNYI Diána

ANITÁRÓL PÁR SZÓBAN

Érezted valaha is úgy, hogy jóval többre vagy képes?

Úgy gondolom, hogy mindenki megérdemli, hogy lenyűgöző életet éljen, lehengerlő és szinte kimeríthetetlen energiával, kicsattanó egészségben, boldogságban, elégedettségben és szeretetben. Célom, hogy ez valóság legyen számodra is, mert amit el tudsz képzelni, azt meg tudod valósítani.

Ha a birtokodban vannak a megfelelő eszközök és stratégiák, akkor ez egyszerűvé válik számodra. Ebben segítek neked különböző online tréningek, élő workshopok és egyedülálló személyes coaching keretein belül.

Üzemgazdász végzettségem ellenére okleveles eredmény coachként, üzletasszonyként és önfejlesztő trénerként segítek a változni vágyóknak a céljaik elérésében és a céltudatos előre haladásban. Továbbá a motiváció fenntartásában és a félelem legyőzésében a leghatékonyabb módszertan segítségével.

Rendkívüli mentoraimtól, mint Tony Robbins és Jack Canfield, folyamatosan tanulok. Többek között a legújabb oktatásaik és saját élettapasztalatom segítségével állítok össze áttörést garantáló programokat.

Azt vallom, hogy a tanulás sosem ér véget és az önfejlesztés segítségével számodra is BÁRMI lehetséges.

Kezdd el most a vállalkozásod kiépítését!

SimplePay bankkártyás fizetés

SimplePay választása esetén az alábbi kártya típusokkal tudsz fizetni: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron és American Express. A fizetés az OTP Simple biztonságos rendszerén keresztül történik, ezért adataidat mi nem tároljuk.

Számla 

A fizetés után elektronikus számlát állítunk ki, amit e-mailben küldünk meg a vásárlás után.

Lefolyás

Vásárlás után automatikusan érkezik az elektronikus számlád az általad megadott email címre. Ezzel együtt egy vásárlást megerősítő emailt is fogsz kapni tőlünk, amiben tájékoztatunk a következő lépésekről.

Kérdés

További felmerülő kérdés esetén, kérlek írj egy rövid emailt az anita@siker.guru email címre, amire 24 órán belül válaszolunk és készséggel állunk rendelkezésedre. 

© Copyright  2020   |   Andrade Anita by SikerGuru    |   Adatkezelési szabályzat    |   Általános felhasználási feltételek 
 Minden jog fenntartva   |   Email: anita@siker.guru