Online Üzlet A-Z-ig

Online vállalkozás: Hogyan építsd ki saját online vállalkozásod egyszerűen?

Meg akarod érteni, hogyan működik az online marketing?

Több szabadidőt akarsz automatizáció segítségével?

Kérsz egy óriási szeletet az online siker tortából?

Halgass bele a tréningbe

Kinek szól?

Mit kapsz a tréningen?

Ezen a tréningen megtanulod, hogyan hozz létre egy online vállalkozást teljesen az alapoktól.

Megtanulsz egy profittermelő online vállalkozást kiépíteni az alapoktól – Figyelem! Itt magát az stratégiát fogod megkapni!

Megtanulod az online marketing, illetve az online vállalkozás, kiépítésének az alapjait az elejétől a végéig.

Megtanulod, hogyan automatizálható le vállalkozásod hatékony szoftverek segítségével

Bizonyítottan működő stratégiák és jó bevált online marketing eszközök

Az információkat jómagam évek alatt gyűjtöttem össze és természetesen semmi olyat nem fogsz tanulni, amit jómagam a át nem ültettem volna a gyakorlatba és le nem teszteltem volna hatékonyságát. A stratégiákat a legsikeresebb elismert nyugati online értékesítőktől tanultam és teljesen átszabtam a MAGYAR PIACRA saját és ügyfeleim tapasztalatainak és igényeinek megfelelően.

Miről NEM szól a tréning?

Egy teljes és átfogó betekintést kapsz abba, hogy valójában hogyan is működik egy sikeres online vállalkozás A-Z-ig.

Domináld a piacodat online is!

Ilyen formában ez a tudásanyag garantáltan sehol sincs jelenleg jelen a piacon, amiből egyszerűen megtanulod, hogy mire figyelj oda a legelején, hogy később ne kerüljenek a hibák több millió forintba.

Hogy pontosan mi mindent fogsz megtanulni és hogy mi tartozik a teljes képhez kérlek tekintsd meg a tartalmat a lap alján!

Építkezz mások tapasztalataiból!

10 év alatt összegyűjtött online marketingnek és online üzlet kiépítésének a munkásságát és tudástárát kapod meg ebben a Magyarországon egyedülálló, csupán pár órás, tréning sorozatban. Ez nemcsak energiát és pénzt, hanem időt takarít meg Neked.

Neked nincs szükséged évekre, hogy kipuhatold az online értékesítés stratégiáját, ahogy én tettem. Te megkapod ebben a 6 órás online videó tréningben a TELJES sikerreceptet!

Minden egyes tréninghez kapsz egy nyomtatható munkafüzetet is, amely segítségével ki tudod dolgozni párhuzamosan a saját marketing stratégiádat. Így a tettek biztosítva lesznek.

Egy jó és átlátható stratégia abszolút nélkülözhetetlen egy sikeres online vállalkozás kiépítéséhez. Egyetértünk?

Kulcsszó: stratégia, automatizálás, online marketing, online jelenlét, eladás, TELJES RENDSZER

Vélemények Anitáról ÉS A TRÉNINGRŐL

Jól vannak felépítve a különböző fejezetek, minden témát érintesz megfelelően. A munkafüzeteknek köszönhetően rávezeted a tanulót, hogy dolgozzon ki stratégiát a saját vágyai, céljai eléréséhez. Nagyon hasznosnak találtam, hogy minden fejezethez tartozott egy munkafüzet, amibe gondolkodtató kérdéseket írtál, amelyek alapján leellenőrizhettem, hogy meg is értettem az anyagot. A tréning hatására készítettem egy marketing stratégiát pontosan a lépéseket meghatározva és határidőket szabva. Meghatároztam a pontos cél csoportomat. Motiváltabb lettem, és sokkal tudatosabb abban amit el szeretnék érni. Persze egy csomó új információra is szert tettem, így a marketing tudásom is nagyban nőtt. Szívből ajánlom ezt a tréninget mindenkinek, aki szeretne egy vállalkozást az online térben fellendíteni, vagy akár kezdőként online kiépíteni. Anita nagyon motiváló személyiség, nagy online üzleti tapasztalattal rendelkezik. Köszönettel a szuper kurzusért!
KEREK Tímea
Life & business coach, életmód tanácsadó, nyelvtanár
Az online vállalkozás kiépítése képzés azonnal felkeltette az érdeklődésemet, hiszen szerettem volna könnyebben elérni leendő ügyfeleimet. Miután elkezdtem hallgatni az anyagot, rájöttem, hogy értékes dolgot vásároltam meg, ami majd sokszorosát hozza vissza nekem, mint amit belefektettem. Ráadásul érdekesen van tálalva az egész képzés és ami még fontosabb, teljesen érhető egy kezdő számára is, mint amilyen én voltam. No, de most már nem vagyok az, hála Anitának, mert értem, tudom mit hogyan érdemes csinálni, hogy egy jól működő online üzlet létrejöjjön. Ez alapján fel tudtam építeni a vállalkozásomat, így sokkal több ember megtalál, mint előtte. Köszönöm neked ezt a lehetőséget!
Anita egy nagyon dinamikus és lendületes személyiség, akivel könnyű és élvezetes együtt dolgozni. Megláttatja Veled a gyenge pontjaidat, amelyekkel kénytelen vagy szembenézni és amelyeken ezáltal már képes vagy változtatni. Öröm volt vele együtt dolgozni, minden találkozónk szinte elrepült. Kívülálló szemként jól átlátja, hogy hol van szükség változtatásra és fejlődésre ahhoz, hogy sikeresebbé válhass. Segítségével sok olyan régi hiedelmet és negatív beidegződést tudtam levetkőzni, amelyek miatt nem tudtam sikeresebbé válni. Köszönöm az együtt töltött időt és hogy ráébresztettél azon önkorlátozó gondolataimra magammal kapcsolatban, amelyek eddig meggátoltak a személyiségem fejlődésében.
Anita egy nagyon kellemes személyiséggel rendelkezik, és hatalmas tudás birtokában van! Segítségével beindítottam a vállalkozásomat és azóta sikereket érek el. Mellébeszélés nincs, feladat van, cselekvésre ösztönöz. Rátaláltam az útamra, és a megnevezhetetlen nehézségeket jelentő falat leromboltam Anita programja által. Hálásan köszönöm a munkádat!
Anita a bécsi gazdasági egyetemen szerzett diplomát, mint üzemgazdász és marketing specialista. Ezt követően a Grazi egyetemen képezte magát tovább, mint vállalati Kontroller.
 
Ezek után 3 évet dolgozott középvállalatoknál, mint alkalmazott.
 
Majd szabadságvágya eluralkodott rajt, ezért belevágott 2014-ben első vállalkozásába, amelyet még több tanulságos próbálkozás követett.
 
Mígnem 2016-ban felfedte igaz szenvedélyét, amely az önfejlesztés, segítés és oktatás területén találta meg.
 
Anita életcélja mások segítése és fejlesztése a céljaik elérése érdekében, változás működésbe hozása, korlátozó hiedelmek kiirtása, önszeretet és bőség létrehozása.

2 kislány büszke édesanyja, üzletasszony, feleség, barát és szenvedélyes önfejlesztő. Jelenleg Mexikóban élnek házastársával.
Anita és az önfejlesztés

TARTALOMJEGYZÉK – MIT TUDSZ MEG PONTOSAN A TRÉNINGBŐL?​

Kezdd el most a vállalkozásod kiépítését ONLINE!

SimplePay bankkártyás fizetés

SimplePay választása esetén az alábbi kártya típusokkal tudsz fizetni: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron és American Express. A fizetés az OTP Simple biztonságos rendszerén keresztül történik, ezért adataidat mi nem tároljuk.

Számla 

A fizetés után elektronikus számlát állítunk ki, amit e-mailben küldünk meg a vásárlás után.

Lefolyás

Vásárlás után automatikusan érkezik az elektronikus számlád az általad megadott email címre. Ezzel együtt egy vásárlást megerősítő emailt is fogsz kapni tőlünk, amiben tájékoztatunk a következő lépésekről.

Kérdés

További felmerülő kérdés esetén, kérlek írj egy rövid emailt az anita@siker.guru email címre, amire 24 órán belül válaszolunk és készséggel állunk rendelkezésedre. 

© Copyright  2023   |   Andrade Anita   |   Adatkezelési szabályzat   |   Általános felhasználási feltételek 
 Minden jog fenntartva   |   Email: anita@siker.guru