[INGYENES] 4 részes önismereti videótréning

Mit tehetsz a mostban, hogy a jövőd
lenyűgöző legyen?

Ez az a videótréning, amiből olyan tudást és új látásmódot sajátíthatsz el, amit a világon sehol nem oktatnak, mert nem érdekük. Haszontalan életvezetési tanácsok helyett (amiből már eleged lehet), valódi problémákra mutat rá és megoldásokat ad a kezedbe, hogy…

✔ tényleg a maximumot hozhasd ki magadból,

✔ megteremthesd az anyagi függetlenséget,

✔ elérhesd a céljaid, miközben remekül érzed magad,

✔ lelkiismeretfurdalás nélkül mondhass nemet,

✔ növeld az önbizalmad és az önbecsülésed,

✔ és a halogatás helyett a tettek emberévé válj.

“BÁRCSAK LETT VOLNA BÁTORSÁGOM A SAJÁT ÉLETEMET ÉLNI!” /SZINTE MINDENKI A HALÁLOS ÁGYÁN

A mai információs társadalomban a legtöbb ember elveszik a lehetőségek áradatában. Nincs bizonyosság az életében, nem bízik saját magában és nem hisz a képességeiben. Éppen ezért sokan a tétlenséget választják.

Belemerülnek a telefonjukba és görgetik a hírfolyamot vagy éppen a munkába temetkeznek. Csak akkor döbbennek rá, hogy mennyi álom maradt megvalósítatlanul, amikor már késő. A legtöbb embernek úgy kell meghalnia, hogy a vágyai és céljai felét sem érte el…

Ha te sem hoztad még ki az életedből mindazt, ami benne rejlik, ez a tréning valódi áttörést hozhat. Az előadás sorozat után fennáll az esélye annak, hogy az életed örökre megváltozik!

A tréning kimondottan neked való, ha…

  • Gyakran úgy érzed, mintha egy “láthatatlan erő” tartana vissza a céljaid elérésétől
  • Stresszes és túlhajszolt vagy, így nem jut időd arra, ami igazán fontos,
  • Akkor is halogatsz, amikor tudod, hogy “ezt márpedig meg kell tenned”
  • Bizonyos helyzetekben nehezedre esik nemet mondani vagy kiállni magadért
  • Kívülről vársz megerősítést, nem bízol eléggé a képességeidben
  • Egyszerűen csak szeretnéd jobban megismerni önmagad, hogy létrehozhasd azt az életet, amire büszke lehetsz!

Fontos: A célkitűzés önmagában semmit nem ér

Ha korábban már tűztél ki célokat, de nem sikerült őket valóra váltanod, az NEM a te hibád. Egyszerűen nem volt meg hozzá a szükséges pszichológiai háttértudásod. Most viszont itt a lehetőség, hogy ne csak tudást, hanem inspirációt, hitet és erőt is kapj ahhoz, hogy olyan dolgokat is elérj, amelyekről jelen pillanatban még el sem tudod képzelni, hogy lehetséges… A tréning során ugyanis első körben megnézzük, ki vagy te valójában és mi az, amit te akarsz: hogyan nézne ki az áloméleted, milyen gondolkodásmóddal rendelkezel és mit tehetsz a mostban, hogy a jövőd lenyűgöző legyen?

Akivel a videókban találkozhatsz:

Andrade Anita

Önfejlesztő tréner és mindset coach

Anita a bécsi gazdasági egyetemen szerzett diplomát, mint üzemgazdász és marketing specialista, majd a grazi egyetemen képezte magát tovább, mint vállalati kontroller. Miután 3 évet dolgozott középvállalatoknál, a szabadságvágy eluralkodott rajta és 2014-ben megalapította az első vállalkozását.

Az igazi szenvedélyét 2016-ban találta meg, azóta foglalkozik szívvel-lélekkel az önfejlesztéssel és oktatással. Életcélja, hogy minél több embernek segítsen a saját céljaik felfedezésében és elérésében, a korlátozói hiedelmeik kiirtása, az önszeretet és a bőség létrehozása által. Két kislány büszke édesanyja, üzletasszony, feleség, barát és szenvedélyes önfejlesztő.

Anita és az önfejlesztés

Így működik a videótréning

A videók egyesével fognak hozzád megérkezni, méghozzá 2 naponta, egyenesen az e-mail fiókodba. Ezeket a videókat akárhányszor visszanézheted, akárhonnan – a tréning elvégzéséhez csupán internetkapcsolatra és némi elszántságra lesz szükséged.

Készen állsz rá, hogy tegyél a jövődért a mostban?

Akkor regisztrálj és kérd a 4 részes kurzust most korlátozott ideig ingyenesen!

Mert a sikerhez az önfejlesztésen át vezet az út!

© Copyright  2022   |   Andrade Anita by SikerGuru    |   Adatkezelési szabályzat    |   Általános felhasználási feltételek 
 Minden jog fenntartva   |   Email: anita@siker.guru