Sikerkönyv összefoglalások

Az önfejlesztés alapjai

19 világhírű sikerkönyv egyszerű és átlátható összefoglalása

Unod a stagnálást?

Céltalan vagy, esetleg nincs elég motivációd?

Bikázd be az életed ezzel a verhetetlen sikerkönyv gyűjteménnyel!​​

A 19 világhírű sikerkönyv egyszerű és átlátható összefoglalása, amelyek elengedhetetlen részét képezik a saját önfejlesztésednek és egy szilárd alapot jelentenek.

A legtöbb ember nem tudja, hol kezdje az önfejlesztést. Ezért hoztam létre ezt a 102 oldalas összefoglalást, mivel jómagam is ezekkel a könyvekkel kezdtem felismerni az önfejlesztésben rejlő erőket.

önfejlesztő könyv, siker

A következő könyvek összefoglalását tartalmazza a csomag:

T.Harv Eker: A milliomos elme titkai 

Robert Kiyosaki: Gazdag papa, szegény papa 

Napoleon Hill: Gondolkozz és gazdagodj 

Zig Ziglar: Viszlát, a csúcson! 

Brian Tracy: Milliókat érő szokások 

Jack Canfield: Az összpontosítás ereje 

Dennis Felix: Hogyan gazdagodjunk meg 

Wallace D. Wattles: A meggazdagodás tudománya 

Eckhart Tolle: A most hatalma 

Eckhart Tolle: Az új Föld 

Zig Ziglar: A csúcson túl 

Robert Greene: A hatalom 48 törvénye 

Mark Fischer: Hogyan gondolkodj úgy, mint egy milliomos 

Claude Bristol: A hit varázsa 

Tim Ferris: 4 órás munkahét 

Norman V. Peale: A pozitív gondolkodás hatalma 

John Assaraf: Having it all 

Baumeister: Akaraterő

Miként segíthet neked is ez a 19 könyv összefoglalás?

Fix gondolkodásmódban szenvedtem fiatal koromban, mert úgy gondoltam, hogy én mindent jobban tudok, mindenkit igyekeztem lenézni, lekicsinyíteni, hogy az én egom nehogy sérüljön.

Nem vettem tudomást a körülöttem lévő világról.

Ez persze lassacskán frusztrációt és kisebbségi komplexust alakított ki bennem, mert folyamatosan rettegtem, hogy valami rámutat arra: ez nem igaz és valójában velem van a baj és semmit nem érek.

15 éves voltam, amikor a fertődi kollégiumban egyik szobatársam odaadta nekem Dale Carnegie Sikerkalauz sikerkönyv sorozat első részét. Szigorú kollégium volt és ritkán mehettünk ki, ezért kínomban elkezdtem olvasni. Itt kezdődött számomra az önfejlesztés. Mintha egy új világ nyílt volna meg számomra. A lehetőségek tárháza. Belelkesedtem. Elkezdtem hinni és reménykedni, hogy van más élet is.

Viszont a félelem jóval erősebb volt és győzött felettem, mivel az önfejlesztés helyett elkezdtem bulizni, dohányozni és alkoholizálni és pasizni, hogy elnyomjam a bizonytalanságom fájdalmát. Ráadásul a szüleim is laza “pórázon” tartottak, mert mindig is azt csináltam, amit akartam.

Majd az egyetem után kezdtem el ismét önfejleszteni magam, amikor már az első munkahelyemen átélt fájdalom szó szerint elviselhetetlen volt.

Az első pár éves fejlődésemet szinte kizárólag csak könyveknek köszönhetem, mivel más segítségre sem lehetőségem, sem pénzem nem volt. Senkit sem ismertem, aki vezetett volna, sőt akkori barátaim is inkább csak lebeszéltek az önfejlesztő könyvek olvasásáról. Kiröhögtek és sokszor sajnos gúnyt űztek az álmaimból.

Úgy gondolom ez a pár könyv biztosította a sikerem alapjait.

Ez volt az ébredés időszaka.

Az első 19 könyv, amit saját magam feldolgoztam, megváltoztatta az életemet és legyengítette a félelmet olyannyira, hogy leszoktam a dohányzásról, abbahagytam a túlzott alkoholfogyasztást és felmondtam a hálátlan, lélekölő munkahelyemen.

De, ami a legfontosabb: Sikerült a félelmeimen felülkerekedni és ELHINNEM, hogy képes vagyok rá. Van más út. Lehetséges számomra is és nem vagyok se rossz, se selejtes – csak eddig nem ismertem a legjobb barátomat: Az önfejlesztést.

Éppen ezért ez a 19 sikerkönyv megmutatta az önfejlesztés hatalmát, reményt adott, kinyílt előttem a világ, aminek a hatására mertem cselekedni.

Sokszor kérdezik tőlem:

“Anita, de hogyan álljanak neki önfejleszteni?”
“Melyik könyvvel kezdjem?”

Szerencsére a 19 könyv egy csodálatos kezdést, illetve szinten tartást biztosít. 

ajánlások

Ha történetet szeretnél írni, de nem tudod hogyan fogjál neki, mert azt gondolod, hogy ihletre vagy a múzsa csókjára van szükséged ahhoz, hogy jó legyen, akkor Anita könyvéből számodra is kiderül, hogy a történetírás tanulható. Szerintem minden kezdőnek jó iránymutató lehet és a haladó íróknak is segíthet jobban megérteni, hogy mi áll a jó történetek hátterében. Kimozdíthat a holtpontokról, amikor úgy érezzük, hogy elakadtunk a történettel.
Vida Ágnes
www.gazdagmami.hu
A hirdetési árak egyre emelkednek, marketingezni és eladni egyre nehezebb és költségesebb. Akik igazán jól csinálják, kiemelkednek a szürke tömegből, hiszen van egy olyan eszköz a kezükben, amivel ezt megtehetik. Ez a figyelem és az érdeklődés irányítása, amit a storytellinggel érnek el. Most Te is a kezedben fogod azt az eszköztárad, ami felvértezhet ezzel a tudással. Szívből ajánlom neked Anita könyvét, érdemes elolvasnod!
Vicsai Gábor
online marketing szakértő, MarketingAmazing.hu
Én azokat a könyveket szeretem, amelyek pontosan megmondják, hogy mit kell tennem, és egyben hatalmas motivációt adnak, hogy azonnal elkezdjem. Anita könyve pont ilyen. Mindenkinek van saját sztorija, de kevesen tudják azt jól elmondani. Ez a kézikönyv bárkit megtanít arra, hogy profi sztorit írjon, és ezzel megszerezze az emberek figyelmét és bizalmát, hiszen minden benne van. A jól megírt sztorid kiemelkedő segítség lesz a személyes és a céges sikeredben. Olvasd el, és azonnal kezdd el használni a megszerzett tudást.
Parajdi István
sikerkovács, www.sikervitamin.hu
Köszönöm, hogy megírtad ezt a könyvet, Anita. Tudom, hogy mennyi munkád, képzés és önfejlesztés összpontosul benne. Mindezt azért, hogy a legjobbat adhasd azoknak a szakembereknek, akik kiválóak akarnak lenni a saját területükön. Rengeteget adott nekem ez a könyv, és kötelezővé tenném vállalkozóknak, cégvezetőknek, marketingeseknek és network-ereknek. Persze ezt nem tehetem, így csak szívből ajánlani tudom, mert hiszem, hogy sokkal eredményesebbé tudja tenni mindenki munkáját.
Szabó Péter
networker,

ANITÁRÓL PÁR SZÓBAN​

Érezted valaha is úgy, hogy jóval többre vagy képes?

Úgy gondolom, hogy mindenki megérdemli, hogy lenyűgöző életet éljen, lehengerlő és szinte kimeríthetetlen energiával, kicsattanó egészségben, boldogságban, elégedettségben és szeretetben. Célom, hogy ez valóság legyen számodra is, mert amit el tudsz képzelni, azt meg tudod valósítani.

Ha a birtokodban vannak a megfelelő eszközök és stratégiák, akkor ez egyszerűvé válik számodra. Ebben segítek neked különböző online tréningek, élő workshopok és egyedülálló személyes coaching keretein belül.

Üzemgazdász végzettségem ellenére okleveles eredmény coachként, üzletasszonyként és önfejlesztő trénerként segítek a változni vágyóknak a céljaik elérésében és a céltudatos előre haladásban. Továbbá a motiváció fenntartásában és a félelem legyőzésében a leghatékonyabb módszertan segítségével.

Rendkívüli mentoraimtól, mint Tony Robbins és Jack Canfield, folyamatosan tanulok. Többek között a legújabb oktatásaik és saját élettapasztalatom segítségével állítok össze áttörést garantáló programokat.

Ha új vagy az önfejlesztés területén vagy már tapasztalt, tudatos harcos a sikerkönyv összefoglalás garantáltan hasznodra válik.

A gyűjtemény tartalmazza az eBook PDF és ePub verzióját is egyaránt.

Kezdd el most!

SimplePay bankkártyás fizetés

SimplePay választása esetén az alábbi kártya típusokkal tudsz fizetni: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron és American Express. A fizetés az OTP Simple biztonságos rendszerén keresztül történik, ezért adataidat mi nem tároljuk.

Számla 

A fizetés után elektronikus számlát állítunk ki, amit e-mailben küldünk meg a vásárlás után.

Lefolyás

Vásárlás után automatikusan érkezik az elektronikus számlád az általad megadott email címre. Ezzel együtt egy vásárlást megerősítő emailt is fogsz kapni tőlünk, amiben tájékoztatunk a következő lépésekről.

Kérdés

További felmerülő kérdés esetén, kérlek írj egy rövid emailt az anita@siker.guru email címre, amire 24 órán belül válaszolunk és készséggel állunk rendelkezésedre. 

© Copyright  2023   |   Andrade Anita by SikerGuru    |   Adatkezelési szabályzat    |   Általános felhasználási feltételek 
 Minden jog fenntartva   |   Email: anita@siker.guru