Sajátítsd el a történetmesélés tudományát!

Válj különlegessé!

Ha vállalkozó vagy,
akkor ez a tudás számodra elengedhetetlen.

Keresed, hogy miben különbözik a te vállalkozásod az összes többitől?

A mai világban napról napra nehezebb érvényesülni, mint vállalkozó. Magyarországra csak úgy áramlanak be a keleti, olcsó termékek, a nyugati márkacuccok, ezért a magyar vállalkozóknak igazán okosnak kell lenniük ahhoz, hogy ne csak a túlélésért dolgozzanak.

Sajátítsd el a történetmesélés tudományát!

Hadd kérdezzek valamit: Melyik a kedvenc márkád? Milyen történet áll a háta mögött? Lefogadom, hogy eszedbe jutott jó pár márka, és valószínűleg mindegyikhez beugrott egy szó, egy érzés. A legtöbb sikeres cég bizony jól kidolgozott történettel rendelkezik. Írtam egy könyvet, melynek segítségével Te is könnyen egy abszolút ragyogó üzleti sztorit dolgozhatsz ki magadnak az alapoktól.

A Storytelling könyvből megtudhatod azt az egy varázselemet, ami nélkül semmilyen sztori sem fog működni. 

Józsi bácsi – a vevőidnek hús-vér emberek kellenek érzelmekkel, problémákkal!

Lehet ez egy...

Lehet egy múlt héten történt sztori, amikor sikerült rekordot dönteni, vagy a sztori Józsi bácsiról, aki már 45 éve a cégben dolgozik. Ő a mindenes, és valami fantasztikus dolog történt vele tavaly. Szemléltetve ezzel azt, hogy milyen alkalmazottnak lenni a Te cégednél, esetleg, hogy milyen a cégkultúra és hogyan bántok a munkatársakkal? A határ a csillagos ég!

Az embereknek már sokkal több kell, mint megbízható minőség és alacsony árak.

Tudni akarják:

a termék történetét

a vállalkozás történetét, hogy azonosulni tudjanak vele

mi áll a termék háta mögött.

Neked, mint vállalkozónak nincs más dolgod, mint ezt megadni nekik oly módon, hogy az ne csak hiteles, magával ragadó legyen, hanem inspirálja is őket. Garantáltan megadja neked a könyv, hogy létre tudj hozni egyszerűen lenyűgöző sztorikat.

Tanulj a legjobbaktól és vidd cégedet a következő szintre a Storytellinggel!

A könyv abszolút a nulláról segít neked felépíteni a saját sztoridat.

Úgy gondolod nincsen jó sztorid?

A könyv rengeteg célirányos kérdésekkel segít át téged ezen a problémán, hiszen mindenkiben több száz csodálatos történet rejtőzik! Benned is – a vállalkozásodban is. Ezeket mind előcsalogatjuk a közös utunkon.

storytelling; történetmesélés

„A marketing már nem a termékről szól, amit csinálsz, hanem a sztorikról, amiket elmesélsz.”
(Seth Godin)

A történetmesélésnél ragyogóbb eszköz nem létezik a vállalkozás- és márkaépítésre. Mint oly sokan megmondták, a történetmesélés, azaz a storytelling, segítsége nélkül nemcsak nehezen lehet érvényesülni az üzleti világban és a magánéletben is.

„Nincs annál nagyobb szenvedés, mint egy kimondatlan történettel leélni életed.”
Maya Angelou

ajánlások

Ha történetet szeretnél írni, de nem tudod hogyan fogjál neki, mert azt gondolod, hogy ihletre vagy a múzsa csókjára van szükséged ahhoz, hogy jó legyen, akkor Anita könyvéből számodra is kiderül, hogy a történetírás tanulható. Szerintem minden kezdőnek jó iránymutató lehet és a haladó íróknak is segíthet jobban megérteni, hogy mi áll a jó történetek hátterében. Kimozdíthat a holtpontokról, amikor úgy érezzük, hogy elakadtunk a történettel.
Vida Ágnes
www.gazdagmami.hu
A hirdetési árak egyre emelkednek, marketingezni és eladni egyre nehezebb és költségesebb. Akik igazán jól csinálják, kiemelkednek a szürke tömegből, hiszen van egy olyan eszköz a kezükben, amivel ezt megtehetik. Ez a figyelem és az érdeklődés irányítása, amit a storytellinggel érnek el. Most Te is a kezedben fogod azt az eszköztárad, ami felvértezhet ezzel a tudással. Szívből ajánlom neked Anita könyvét, érdemes elolvasnod!
Vicsai Gábor
online marketing szakértő,
Én azokat a könyveket szeretem, amelyek pontosan megmondják, hogy mit kell tennem, és egyben hatalmas motivációt adnak, hogy azonnal elkezdjem. Anita könyve pont ilyen. Mindenkinek van saját sztorija, de kevesen tudják azt jól elmondani. Ez a kézikönyv bárkit megtanít arra, hogy profi sztorit írjon, és ezzel megszerezze az emberek figyelmét és bizalmát, hiszen minden benne van. A jól megírt sztorid kiemelkedő segítség lesz a személyes és a céges sikeredben. Olvasd el, és azonnal kezdd el használni a megszerzett tudást.
Parajdi István
sikerkovács, www.sikervitamin.hu
Köszönöm, hogy megírtad ezt a könyvet, Anita. Tudom, hogy mennyi munkád, képzés és önfejlesztés összpontosul benne. Mindezt azért, hogy a legjobbat adhasd azoknak a szakembereknek, akik kiválóak akarnak lenni a saját területükön. Rengeteget adott nekem ez a könyv, és kötelezővé tenném vállalkozóknak, cégvezetőknek, marketingeseknek és network-ereknek. Persze ezt nem tehetem, így csak szívből ajánlani tudom, mert hiszem, hogy sokkal eredményesebbé tudja tenni mindenki munkáját.
Szabó Péter
networker, petitv

ANITÁRÓL PÁR SZÓBAN​

Érezted valaha is úgy, hogy jóval többre vagy képes?

Úgy gondolom, hogy mindenki megérdemli, hogy lenyűgöző életet éljen, lehengerlő és szinte kimeríthetetlen energiával, kicsattanó egészségben, boldogságban, elégedettségben és szeretetben. Célom, hogy ez valóság legyen számodra is, mert amit el tudsz képzelni, azt meg tudod valósítani.

Ha a birtokodban vannak a megfelelő eszközök és stratégiák, akkor ez egyszerűvé válik számodra. Ebben segítek neked különböző online tréningek, élő workshopok és egyedülálló személyes coaching keretein belül.

Üzemgazdász végzettségem ellenére okleveles eredmény coachként, üzletasszonyként és önfejlesztő trénerként segítek a változni vágyóknak a céljaik elérésében és a céltudatos előre haladásban. Továbbá a motiváció fenntartásában és a félelem legyőzésében a leghatékonyabb módszertan segítségével.

Rendkívüli mentoraimtól, mint Tony Robbins és Jack Canfield, folyamatosan tanulok. Többek között a legújabb oktatásaik és saját élettapasztalatom segítségével állítok össze áttörést garantáló programokat.

“A történetmesélésnél ragyogóbb eszközt el se tudnék képzelni vállalkozás- és márkaépítésre. Mint olyan sokan mások is megmondták, a történetmesélés, azaz a storytelling segítsége nélkül nemcsak nehezen lehet érvényesülni az üzleti világban, de a magánélet sem olyan mókás.” (Andrade Anita)

Mit tudsz meg a könyvből?

Kis ízelítőnek engedd meg, hogy megosszak veled két rövid videót:

videó 1.

videó 2.

Bárki össze tud rakni egy lehengerlő történetet a könyv segítségével írói véna és bármely felkészülés nélkül.

A hangoskönyv hossza: 5 óra 1 perc (5h + 1m)

A könyv ára tartalmazza a csomagolási költséget. Magyarországon belül a szállítás ingyenes.

Benned is van egy sztori, fedezzük fel együtt és írjuk meg az évszázad történetét:

A fizikális könyvet a Libri webáruházból »»» ITT ««« tudod megrendelni! Köszönöm bizalmad!

SimplePay bankkártyás fizetés

SimplePay választása esetén az alábbi kártya típusokkal tudsz fizetni: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron és American Express. A fizetés az OTP Simple biztonságos rendszerén keresztül történik, ezért adataidat mi nem tároljuk.

Számla 

A fizetés után elektronikus számlát állítunk ki, amit e-mailben küldünk meg a vásárlás után.

Lefolyás

Vásárlás után automatikusan érkezik az elektronikus számlád az általad megadott email címre. Ezzel együtt egy vásárlást megerősítő emailt is fogsz kapni tőlünk, amiben tájékoztatunk a következő lépésekről.

Kérdés

További felmerülő kérdés esetén, kérlek írj egy rövid emailt az anita@siker.guru email címre, amire 24 órán belül válaszolunk és készséggel állunk rendelkezésedre. 

© Copyright  2023   |   Andrade Anita by SikerGuru    |   Adatkezelési szabályzat    |   Általános felhasználási feltételek 
 Minden jog fenntartva   |   Email: anita@siker.guru