Coaching & mentorálás

Hozd létre az életet, amire vágysz!

Mit tartalmaz a csomag pontosan

Az Anita által kifejlesztett egy-értintős coaching 1 x 90 perces ülést és egy utánkövető emailt tartalmaz.

Kiknek ajánlom a tisztánlátás coachingot?

Ha elakadtál az élet bármely területén és egy szakember segítségével szeretnél madártávlatból tisztán látni a nagy képet, hogy életed újból lendületbe kerüljön és megtaláld a megfelelő következő lépést/lépéseket.

miben segít?

A coaching segít tisztázni a célokat és meghatározni azokat a legfontosabb mérföldköveket, amelyek elengedhetetlennek bizonyulnak a meghatározott célok eléréséhez. Így a coachee egy tiszta képpel, bizonyossággal, egy biztos tervvel és a következő lépésekkel távozik az ülésről.

Mire figyelek?

A legfontosabb egy coaching ülésen egy olyan légkör kialakítása, ahol nemcsak az energiád áramolhat szabadon és biztonságban lehetsz, hanem egy bírálatmentes, kritikamentes, elfogadó környezetben lenni, ahol te is sokkal mélyebben magadba nézhetsz és rejtett megoldásokat találsz. Egy ilyen környezetben a megoldás akár egy ülés alatt is rádtalálhat.

Mit tartalmaz a csomag?

A coaching ülések Skype-on, vagy Zoom-on történnek igény szerint.

ajánlások

Ha részese akarsz lenni egy olyan közösségnek, akinek a vezetője a legújabb trendeket kívánja a javadra fordítani, arra kérlek, ne hagyd ki az Anita által kínált coachingot. Te tudod mit szeretnél, vagy mire keresel megoldást, esetleg mitől tartasz, Ő tudja, hogy hogyan és honnan sajátíthatod el mindazt amire szükséged van. A mérce mindig Te Önmagad vagy, annyi segítséget kapsz amennyire igényt tartasz. Tartozz egy jó közösséghez a tudásod megtöbbszöröződik. Ha jössz, én is ott leszek. Őszinte ajánlással.
DR. ALMÁSY Bea
Tudtad, hogy 90 perc választ el attól téged, hogy elkezdd végre élni álmaid életét? Ennyi időre van szüksége Anitának, hogy segítsen neked ráébredni, mi az, ami jelenleg a fejlődésed útjában áll. Ha nem vagy elégedett az eredményeiddel, akkor két lehetőséged van: 1. Kérsz tőle egy időpontot. 2. Továbbra is buta mesékkel igazolod magadnak, hogy miért nem vagy többre képes. Muszáj választanod!
DR. PETŐ Bence
Anitát azért választottam coachnak, mert azon felül, hogy hihetetlen tudással bír, nagyon szimpatikus, szerény és barátságos jelleme van, így biztonságot nyújt. A coaching találkozások folyamán türelmes, érdeklődő és empatikus, ezen felül remekül rávezet és nagyszerűen segít a megoldandó feladatokban, illetve megoldások megtalálásában és hatékony kivitelezésében. Nagy tudása van az önfejlesztés szinte minden területén és bátran ajánlom mindenkinek, aki fejlődni szeretne, céljai megvalósítását gyorsítósávra tenné, idő és önmenedzsmelésben hatékonyabbá szeretne vállni.
CSETE Győző
Szerintem nincsenek véletlenek. Anita akkor „jött” velem szemben, amikor a legnagyobb szükségem volt rá. Az animációin „nőttem fel” indultam el az önfejlesztés nagyszerű útján. A coaching ülések hangvétele pont olyan, mint amilyenre szükségem volt. Empatikus, de szigorú, helyre tevős. Fiatal kora ellenére nagy tudással rendelkezik, olyan, akitől én is, mint az idősebb korosztályhoz tartozó is sokat tanulhat. Mindenkinek szívből ajánlom Anitát.
STUMPF Tibor
Tudtad, hogy 90 perc választ el attól téged, hogy elkezdd végre élni álmaid életét? Ennyi időre van szüksége Anitának, hogy segítsen neked ráébredni, mi az, ami jelenleg a fejlődésed útjában áll. Ha nem vagy elégedett az eredményeiddel, akkor két lehetőséged van: 1. Kérsz tőle egy időpontot. 2. Továbbra is buta mesékkel igazolod magadnak, hogy miért nem vagy többre képes. Muszáj választanod!
JOBBÁGY Ágnes
Anita egyike azoknak, akiket teljes mértékben tisztelek mind a munkájáért, odaadásáért és Anitát csak ajánlani tudom, mint "léleköltöztetőt". Ő az a személy, akinek bármit elmondhatok, félelmek, visszautasítás és bírálat nélkül. Aktívan figyel és rávezet a helyes útra. Felismeri milyen csodás is vagy. Aki érdek nélkül szeret. Csodálatos nő.
KÖRÖSKÉNYI Diána
Nagyon motivál, hogy roppant igényes vagy az életed minden területén. Profi üzletasszony. Maximális koncentrációval hatalmas minőséggel csinálod minden egyes projekted. Bámulatos! Drága Anita, csodálunk büszkék vagyunk rád és minden pozitív gondolkodású ismerősömnek szívből ajánlLak téged. Az életünket változtattad meg. Köszönjük!
VERES Viktor
Anita egy nagyon dinamikus és lendületes személyiség, akivel könnyű és élvezetes együtt dolgozni. Megláttatja Veled a gyenge pontjaidat, amelyekkel kénytelen vagy szembenézni és amelyeken ezáltal már képes vagy változtatni. Öröm volt vele együtt dolgozni, minden találkozónk szinte elrepült. Kívülálló szemként jól átlátja, hogy hol van szükség változtatásra és fejlődésre ahhoz, hogy sikeresebbé válhass. Segítségével sok olyan régi hiedelmet és negatív beidegződést tudtam levetkőzni, amelyek miatt nem tudtam sikeresebbé válni. Köszönöm az együtt töltött időt és hogy ráébresztettél azon önkorlátozó gondolataimra magammal kapcsolatban, amelyek eddig meggátoltak a személyiségem fejlődésében.
SZÉKELYHIDI Eszter
Anita egy nagyon kellemes személyiséggel rendelkezik, és hatalmas tudás birtokában van!. Segítségével beindítottam a vállalkozásomat és azóta sikereket érek el. Mellébeszélés nincs, feladat van, cselekvésre ösztönöz. Rátaláltam az útamra, és a megnevezhetetlen nehézségeket jelentő falat leromboltam Anita programja által. Hálásan köszönöm a munkádat!
SCHVEIGER Réka

ANITÁRÓL PÁR SZÓBAN​

Érezted valaha is úgy, hogy jóval többre vagy képes?

Úgy gondolom, hogy mindenki megérdemli, hogy lenyűgöző életet éljen, lehengerlő és szinte kimeríthetetlen energiával, kicsattanó egészségben, boldogságban, elégedettségben és szeretetben. Célom, hogy ez valóság legyen számodra is, mert amit el tudsz képzelni, azt meg tudod valósítani.

Ha a birtokodban vannak a megfelelő eszközök és stratégiák, akkor ez egyszerűvé válik számodra. Ebben segítek neked különböző online tréningek, élő workshopok és egyedülálló személyes coaching keretein belül.

Üzemgazdász végzettségem ellenére okleveles eredmény coachként, üzletasszonyként és önfejlesztő trénerként segítek a változni vágyóknak a céljaik elérésében és a céltudatos előre haladásban. Továbbá a motiváció fenntartásában és a félelem legyőzésében a leghatékonyabb módszertan segítségével.

Rendkívüli mentoraimtól, mint Tony Robbins és Jack Canfield, folyamatosan tanulok. Többek között a legújabb oktatásaik és saját élettapasztalatom segítségével állítok össze áttörést garantáló programokat.

Erre az ülésre emailben tudsz időpontot foglalni az anita@siker.guru email címen.

SimplePay bankkártyás fizetés

SimplePay választása esetén az alábbi kártya típusokkal tudsz fizetni: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron és American Express. A fizetés az OTP Simple biztonságos rendszerén keresztül történik, ezért adataidat mi nem tároljuk.

Számla 

A fizetés után elektronikus számlát állítunk ki, amit e-mailben küldünk meg a vásárlás után.

Lefolyás

Vásárlás után automatikusan érkezik az elektronikus számlád az általad megadott email címre. Ezzel együtt egy vásárlást megerősítő emailt is fogsz kapni tőlünk, amiben tájékoztatunk a következő lépésekről.

Kérdés

További felmerülő kérdés esetén, kérlek írj egy rövid emailt az anita@siker.guru email címre, amire 24 órán belül válaszolunk és készséggel állunk rendelkezésedre. 

© Copyright  2023   |   Andrade Anita by SikerGuru    |   Adatkezelési szabályzat    |   Általános felhasználási feltételek 
 Minden jog fenntartva   |   Email: anita@siker.guru