Személyi Kiválóság

Függetlenségre vágysz?

Ezen Az Online Tréningen Álmaid Életre Kelnek.

Ha eleged van a saját magadnak állított korlátjaidból, akkor meginvitállak egy önfejlesztő programra, amely keretein belül garantáltan áttöröd majd korlátaidat.

tudod mit kéne tenned, de valahogy mindig elmaradnak a tettek?

Anita 6 hónapos Újjászületés programja a következő kérdésekre adja meg neked a választ:

Hogyan alakíts ki siker szokásokat, amelyekkel egyszerűbb lesz életed?

Miért félünk? Megszüntethető-e a félelem? Miért félünk attól, amit nem ismerünk? Hogyan cselekedj a félelem ellenére?

Hogyan számolj le a halogatással?

Mi lesz ha… Hogyan éljünk harmóiában magunkkal a világunkban uralkodó bizonytalanság ellenére is?

Hit, ami mindent visz: Hogyan alakíts ki sziklaszilárd önbizalmat saját magadban és képességeidben?

soha nem lesz semmi Sem a régi!

Ez a hat hónapos program lehetővé teszi számodra, hogy elvégezd azokat a változtatásokat az életedben, amelyek átalakítják életedet egyszerűből rendkívülibe. A program keretein belül megtanulod azokat az alapvető stratégiákat, amelyek a leghíresebb és jómódban, boldogságban élő emberek sikeréhez vezető útján használtak és elsajátítottak.

Regisztálj – csináld végig – változtasd meg az életed!

A félelem nagyon is valós dolog és éppen ezért komolyan kell vele foglalkozni.

Mit szólnál ahhoz, hogyha azt mondanám, hogy a félelem okozza a problémáid 99%-t.

Pénzprobléma is a hitetlenségből ered.

Éppen ezért ennek az akadálynak egy nagyobb részt szentelünk a program keretein belül.

Az Önfejlesztő program részei

Önismeret / Önfejlesztés

Önfejlesztési alapok, ahol letisztázod magadban, hogy ki vagy és mit akarsz pontosan a hátralévő életedtől. Megismerkedünk az E.Q., azaz az érzelmi intelligencia azon részeivel, amik abszolút elengedhetetlen részét képezik a sikerednek.

Motiváció felépítése

Megnézzük miért akarod, amit akarsz és létrehozunk egy személyre szabott motivációs eszköztárat.

Hogyan érd el?

Ebben a legátfogóbb részben kidolgozunk egy teljes stratégiád céljaidhoz mérten. Megtanulod, hogyan alakítják a szokások az életedet és hogyan hagyd abba a fontos dolgok lehalogatását. Megérted pontosan milyen szerepet játszik a félelem az életedben és végül, de nem utolsó sorban megtanulsz hinni magadban.

Bővebb leírást a megerősítő emailben kapsz a saját Újjászületés 101 nyomtatható munkafüzeteddel együtt.

Minden hónapban új tananyag + élő bejelentkezés egy zárt Facebook csoportban, ahol alkalmad nyílik átbeszélni a tanultakat Anitával és akár csoport többi tagjával is.

Minden hónapban kapsz a munkafüzet mellé házifeladatot is, amely a következő hónapban szigorúan számon lesz kérve. Kivétel nélkül.

Továbbá a program megvásárlása esetén a program mind a 6 hónapjában korlátlan email váltás áll rendelkezésedre személyesen Anitával.

Pénz

Nemcsak időt és pénzt takarítasz meg a már kipróbált és bizonyítottan működő stratégiák segítségével, hanem a lehetőségek tárházát fogod megnyitni saját életed előtt.

Eredmények

Hozz létre tartós eredményt életedben!

Tapasztalat

Tanulj mások hibájából! Minden részt különböző tanulmányokkal elemezzük ki, támasztjuk alá.

Légy a legjobb, Aki lehetnél!

Önismeret

Ismerd meg magadat mélyebben. Mit miért csinálsz?

Célkitűzés

Állíts fel magadnak vonzó és elérhető célokat!

Eredmények

Hozz létre tartós eredményt életedben!

Megvalósítás

Vedd vissza az irányítást a saját életed felett!

Vélemények Anitáról

Nagyon motivál, hogy roppant igényes vagy az életed minden területén. Profi üzletasszony. Maximális koncentrációval hatalmas minőséggel csinálod minden egyes projekted. Bámulatos! Drága Anita, csodálunk büszkék vagyunk rád és minden pozitív gondolkodásű ismerösömnek szívből ajánlak téged. Az életünket változtattad meg. Köszönjük!
VERES Viktor
Szerintem nincsenek véletlenek. Anita akkor „jött” velem szemben, amikor a legnagyobb szükségem volt rá. Az animációin „nőttem fel” indultam el az önfejlesztés nagyszerű útján. A coaching ülések hangvétele pont olyan, mint amilyenre szükségem volt. Empatikus, de szigorú, helyre tevős. Fiatal kora ellenére nagy tudással rendelkezik, olyan, akitől én is, mint az idősebb korosztályhoz tartozó is sokat tanulhat. Mindekinek szívből ajánlom Anitát.
JOBBÁGY Ágnes
Anita egyike azoknak, akiket teljes mértékben tisztelek mind a munkájáért, odaadásáért és Anitát csak ajánlani tudom, mint "léleköltöztetőt". Ő az a személy, akinek bármit elmondhatok, félelmek, visszautasítás és bírálat nélkül. Aktívan figyel és rávezet a helyes útra. Felismeri milyen csodás is vagy. Aki érdek nélkül szeret. Csodálatos nő.
KÖRÖSKÉNYI Diána

Mit tartalmaz pontosan a csomag?

További kérdésed lenne? ​

Vedd fel velünk a kapcsolatot!
ANITA@SIKER.GURU​

SimplePay bankkártyás fizetés

SimplePay választása esetén az alábbi kártya típusokkal tudsz fizetni: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron és American Express. A fizetés az OTP Simple biztonságos rendszerén keresztül történik, ezért adataidat mi nem tároljuk.

Számla 

A fizetés után elektronikus számlát állítunk ki, amit e-mailben küldünk meg a vásárlás után.

Eredmény garancia

A 30 napos pénzvisszafizetési garancia a program szerves része, mert senkinek sem szabadna félelemben leélnie az életét. Ha akármilyen okból kifolyólag nem lennél megelégedve, akkor kérdés nélkül visszafizetjük a teljes befizetett összeget a program indulásától számított 30 napon belül.

© Copyright  2020   |   Andrade Anita by SikerGuru    |   Adatkezelési szabályzat    |   Általános felhasználási feltételek 
 Minden jog fenntartva   |   Email: anita@siker.guru