Üzleti Coaching Csomag

Mert minden üzletembernek kell egy kiváló coach

Az üzleti coaching neked való, ha

Ha sikerre akarod vinni vállalkozásodat

Ha hatékonyabban szeretnéd vezetni vállalkozásodat

Ha hatékonyabban szeretnéd vezetni vállalkozásodat

Ha magasabb bevételt szeretnél generálni

Dilemma helyzetek megoldására

Vállalkozói gondolkodásmódot szeretnél kialakítani magadnak

Ha most szeretnél új vállalkozásba kezdeni

Ha bővíteni akarod meglévő vállalkozásodat

Ha elakadtál és segítségre van szükséged

Ha egy támogató tapasztalt társra van szükséged, hogy újra lendületbe hozd magadat és a vállalkozásodat

“A coaching felszabadítja az ember potenciálját, hogy maximalizálja saját teljesítményét. Segít nekik tanulni és nem pedig tanítani őket.” /Sir John Whitmore

Miért dolgozz együtt velem?

Mit fogsz kapni a coachingtól?

A coaching ülések Skype-on, vagy Zoom-on történnek igény szerint.

Mit tartalmaz a csomag?

Az első ingyenes 15 perces feltáró beszélgetés igény szerint (időpont foglalás lejjebb!)

1 x 90 perces célmeghatározó ülés

4×55 perces intenzív együttműködés, ahol meghatározott időközönként találkozunk és átbeszéljük a számodra fontos dolgokat a már megtett és a következő lépéseket

Saját felhasználó felületeden örökös hozzáférést nyersz a Storytelling tudománya című hangoskönyvhöz.

Feladatlapok, tesztek és oktató anyagok igény szerint

Saját felhasználó felületeden örökös hozzáférést nyersz a Hogyan alapíts mesterelmét című hangoskönyvhöz.

Korlátlan email forgalom a közös munkánk alatt

ajánlások

Nagyon szerencsésnek tartom magam, hogy ráakadtam Anitára. Sugárzott belőle a segíteni akarás. A problémáim amiket úgy éreztem tonnákat nyomnak a vállamon hab könnyűvé váltak az oktatásai által. Lépésről-lépésre elvezetett a megoldások felé. Csak ajánlani tudom , bárkinek aki pozitív változást akar az életében. Anita egy csodálatos ember, felkészült, aki ismeri az emberi viselkedés minden titkát. Köszönök mindent!
STUMPF Tibor
Szerintem nincsenek véletlenek. Anita akkor „jött” velem szemben, amikor a legnagyobb szükségem volt rá. Az animációin „nőttem fel” indultam el az önfejlesztés nagyszerű útján. A coaching ülések hangvétele pont olyan, mint amilyenre szükségem volt. Empatikus, de szigorú, helyre tevős. Fiatal kora ellenére nagy tudással rendelkezik, olyan, akitől én is, mint az idősebb korosztályhoz tartozó is sokat tanulhat. Mindenkinek szívből ajánlom Anitát.
JOBBÁGY Ágnes
Anita egyike azoknak, akiket teljes mértékben tisztelek mind a munkájáért, odaadásáért és Anitát csak ajánlani tudom, mint "léleköltöztetőt". Ő az a személy, akinek bármit elmondhatok, félelmek, visszautasítás és bírálat nélkül. Aktívan figyel és rávezet a helyes útra. Felismeri milyen csodás is vagy. Aki érdek nélkül szeret. Csodálatos nő.
KÖRÖSKÉNYI Diána

ANITÁRÓL PÁR SZÓBAN​

Érezted valaha is úgy, hogy jóval többre vagy képes?

Úgy gondolom, hogy mindenki megérdemli, hogy lenyűgöző életet éljen, lehengerlő és szinte kimeríthetetlen energiával, kicsattanó egészségben, boldogságban, elégedettségben és szeretetben. Célom, hogy ez valóság legyen számodra is, mert amit el tudsz képzelni, azt meg tudod valósítani.

Ha a birtokodban vannak a megfelelő eszközök és stratégiák, akkor ez egyszerűvé válik számodra. Ebben segítek neked különböző online tréningek, élő workshopok és egyedülálló személyes coaching keretein belül.

Üzemgazdász végzettségem ellenére okleveles eredmény coachként, üzletasszonyként és önfejlesztő trénerként segítek a változni vágyóknak a céljaik elérésében és a céltudatos előre haladásban. Továbbá a motiváció fenntartásában és a félelem legyőzésében a leghatékonyabb módszertan segítségével.

Rendkívüli mentoraimtól, mint Tony Robbins és Jack Canfield, folyamatosan tanulok. Többek között a legújabb oktatásaik és saját élettapasztalatom segítségével állítok össze áttörést garantáló programokat.

SimplePay bankkártyás fizetés

SimplePay választása esetén az alábbi kártya típusokkal tudsz fizetni: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron és American Express. A fizetés az OTP Simple biztonságos rendszerén keresztül történik, ezért adataidat mi nem tároljuk.

Számla 

A fizetés után elektronikus számlát állítunk ki, amit e-mailben küldünk meg a vásárlás után.

Lefolyás

Vásárlás után automatikusan érkezik az elektronikus számlád az általad megadott email címre. Ezzel együtt egy vásárlást megerősítő emailt is fogsz kapni tőlünk, amiben tájékoztatunk a következő lépésekről.

Kérdés

További felmerülő kérdés esetén, kérlek írj egy rövid emailt az anita@siker.guru email címre, amire 24 órán belül válaszolunk és készséggel állunk rendelkezésedre. 

© Copyright  2023   |   Andrade Anita by SikerGuru    |   Adatkezelési szabályzat    |   Általános felhasználási feltételek 
 Minden jog fenntartva   |   Email: anita@siker.guru