Számolj le a halogatással azonnal!

IDŐPONT: 2023 SZEPTEMBER 02, SZOMBAT 09:00-14:00
Helyszín: online
Gondolj bele, mennyi fájdalmat elkerülhetnél, ha végre megértenéd miért halogatsz és milyen stratégiák állnak pontosan a rendelkezésedre, hogy leszámolj a halogatás szokásával.

Gyere és tarts velünk “a Végleg végezd ki a halogatást” online interaktív workshopon!

És neked mennyibe kerül a halogatás káros szokása?

Nem jut idő a fontos dolgokra?

Halogatsz?

A halogatás ára

Ajánlások

Csak ajánlani tudom, a nap folyamán rengeteg felismerést adott, hogy mit kell megtennem, illetve nem tennem, hogy sikeres legyek. A tanultakat be fogom vetni és biztosan használni fogom nemcsak az üzleti, de a magánéletemben egyaránt.
Horváth Attila, ügyvezető tulajdonos
www.quattro-h.sk
Anita hatalmas lexikális tudással rendelkezik. Előadásában részletesen apró mozzanatokkal, lépésekkel juttatott el a „Halogatás” elkerülésének a módszertanához. Fantasztikus, felejthetetlen workshopon vettem részt. Hálás köszönetem érte. Szívből ajánlom Anita előadásait, workshopjait mindenkinek, aki változtatni akar az életén.
JOBBÁGY Ágnes
Trénerként és coachként is ajánlom a „Halogatás tréninget”. A tréning rendszerben láttatja azt, hogyan működünk a hétköznapokban, akár halogatunk, akár nem. A tréning megerősített abban is, hogy teljeskörűen és empátiával segítsünk a hozzánk problémával fordulóknak. Anita személyisége, tudása és felkészültsége garancia arra, hogy résztvevőként motiváltnak és hatékonynak érezzük magunkat a saját életünk rendezésében is.

Ha a halogatás szokását le tudod győzni, akkor számodra  MINDEN lehetséges lesz az életben.

A élő online workshopon megtudhatod:

1. Mi az a halogatás és hogyan alakult ki

2. Miért halogatsz valójában?

3. Mennyibe kerül neked most a halogatás szokása és hogyan befolyásolja majd a jövődet

4. Könnyen adaptálható stratégiák a halogatás legyőzéséhez

5. Egyszerű és érhető bébi lépések kidolgozása a saját életedre 

6. Lehetséges buktatók, azaz hol akad el a legtöbb ember és milyen akadályok jelentkezhetnek.

7. Személyre szabott stratégia kidolgozása a Steven Covey mátrix és a Parkinson törvény segítségével.

 

Végezd ki végleg a halogatást, de azonnal!” tréning egy abszolút rálátást enged a résztvevőnek saját életére és megérteti halogatásának gyökerét. Így ez az egyedülálló tréning nemcsak rengeteg eszközt ad a kezedbe, hanem Önmagadat is jobban megismerheted.

Egy abszolút átfogó képet kapsz arról, hogy miért halogatsz és milyen károkat szenvedsz miatta most és a jövődben Továbbá teljesen magadévá teszed a tudást, így valóban hatalmadban áll, hogy hatékonyan és maradandóan változtass szokásaidon.

Előző tréningekre építve folyamatosan tökéletesítjük a tananyagot annak érdekében, hogy a lehető legtöbbet tudd magaddal elvinni és a legmagasabb szinten tudjon téged szolgálni.

Természetesen saját tapasztalatból is merítve érdekes sztorikkal kerekítettem le a tréninget, biztosítva ezzel a workshop magával ragadó, lebilincselő és szórakoztató tulajdonságát is.

időgazdálkodás

Kinek ajánlom?

Ismerd meg az összes lehetséges okot és száműzd örökre a halogatást az életedből könyörtelenül!

ANITÁRÓL PÁR SZÓBAN

Érezted valaha is úgy, hogy jóval többre vagy képes?

Úgy gondolom, hogy mindenki megérdemli, hogy lenyűgöző életet éljen, lehengerlő és szinte kimeríthetetlen energiával, kicsattanó egészségben, boldogságban, elégedettségben és szeretetben. Célom, hogy ez valóság legyen számodra is, mert amit el tudsz képzelni, azt meg tudod valósítani.

Ha a birtokodban vannak a megfelelő eszközök és stratégiák, akkor ez egyszerűvé válik számodra. Ebben segítek neked különböző online tréningek, élő workshopok és egyedülálló személyes coaching keretein belül.

Üzemgazdász végzettségem ellenére okleveles eredmény coachként, üzletasszonyként és önfejlesztő trénerként segítek a változni vágyóknak a céljaik elérésében és a céltudatos előre haladásban. Továbbá a motiváció fenntartásában és a félelem legyőzésében a leghatékonyabb módszertan segítségével.

Rendkívüli mentoraimtól, mint Tony Robbins és Jack Canfield, folyamatosan tanulok. Többek között a legújabb oktatásaik és saját élettapasztalatom segítségével állítok össze áttörést garantáló programokat.

Azt vallom, hogy a tanulás sosem ér véget és az önfejlesztés segítségével számodra is BÁRMI lehetséges.

Vélemények Anitáról

Nagyon motivál, hogy roppant igényes vagy az életed minden területén. Profi üzletasszony. Maximális koncentrációval hatalmas minőséggel csinálod minden egyes projekted. Bámulatos! Drága Anita, csodálunk büszkék vagyunk rád és minden pozitív gondolkodásű ismerösömnek szívből ajánlak téged. Az életünket változtattad meg. Köszönjük!
VERES Viktor
Nagyon szerencsésnek tartom magam, hogy ráakadtam Anitára. Sugárzott belőle a segíteni akarás. A problémáim amiket úgy éreztem tonnákat nyomnak a vállamon hab könnyűvé váltak az oktatásai által. Lépésről-lépésre elvezetett a megoldások felé. Csak ajánlani tudom , bárkinek aki pozitív változást akar az életében. Anita egy csodálatos ember, felkészült, aki ismeri az emberi viselkedés minden titkát. Köszönök mindent!
STUMPF Tibor
Anita egyike azoknak, akiket teljes mértékben tisztelek mind a munkájáért, odaadásáért és Anitát csak ajánlani tudom, mint "léleköltöztetőt". Ő az a személy, akinek bármit elmondhatok, félelmek, visszautasítás és bírálat nélkül. Aktívan figyel és rávezet a helyes útra. Felismeri milyen csodás is vagy. Aki érdek nélkül szeret. Csodálatos nő.
KÖRÖSKÉNYI Diána

Mit tartalmaz az ár?

A workshopon való részvételt.

A workshopról készült teljes videófelvételt – örökös hozzáférési joggal.

Most ajándék “Viszlát halogatás” c. hangoskönyvet is tartalmazza. A hangoskönyv hossza: 1 óra 20 perc. Hallgass bele ITT!

Az interaktív, nyomatható munkafüzetet, amely elengedhetetlen az igazi áttöréshez!

 

Ne hagyd, hogy a halogatás közted és álmaid közé férkőzzön! Rendelj a megoldásért!

Gyere és tarts velünk!

SimplePay bankkártyás fizetés

SimplePay választása esetén az alábbi kártya típusokkal tudsz fizetni: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron és American Express. A fizetés az OTP Simple biztonságos rendszerén keresztül történik, ezért adataidat mi nem tároljuk.

Számla 

A fizetés után elektronikus számlát állítunk ki, amit e-mailben küldünk meg a vásárlás után.

Lefolyás

Vásárlás után automatikusan érkezik az elektronikus számlád az általad megadott email címre. Ezzel együtt egy vásárlást megerősítő emailt is fogsz kapni tőlünk, amiben tájékoztatunk a következő lépésekről.

Kérdés

További felmerülő kérdés esetén, kérlek írj egy rövid emailt az anita@siker.guru email címre, amire 24 órán belül válaszolunk és készséggel állunk rendelkezésedre. 

© Copyright  2023   |   Andrade Anita by SikerGuru    |   Adatkezelési szabályzat    |   Általános felhasználási feltételek 
 Minden jog fenntartva   |   Email: anita@siker.guru