Végleg Végezd Ki A Halogatást!

ingyenes webinár

Kezdd el azonnal nézni az előadást!

Gondolj bele, mennyi fájdalmat elkerülhetnél, ha végre megértenéd miért halogatsz és milyen stratégiák állnak pontosan a rendelkezésedre, hogy leszámolj a halogatás szokásával.

A webináriumhoz 72 órán keresztül lesz hozzáférésed, ezzel is motiválva téged arra, hogy valóban leülj és megnézd, átdolgozd és időt szánj a legfontosabb emberre az életedben: MAGADRA!

Kinek ajánljuk?

 1. Tolja maga előtt a  feladatokat, tehát halogat.
 2. Kitűzött tervei gyakran meghiúsulnak és még nem tudatosította, hogy MIÉRT.
 3. Úgy érezheti, hogy nem veszi magát elég komolyan, mindenkit maga elég enged és elbagatelizálja saját élete, saját céljai fontosságát.
 4. Meg szeretné magát jobban ismerni, az indítékait és az érzelmeit, félelmeit, visszatartó erőket, amik benne munkálkodnak.
 5. Meg szeretné érteni azt, hogyan irányítják az érzelmei az életét és hogyan tud erre pontot tenni egyszer, s mindenkorra » magyarul visszavenni az irányítást a saját élete felett.

Mi történik, ha kihagyod a tréninget?

Semmi! Szó szerint! 

 

Az egyetemes igazság kimondja, hogy semmi sem fog változni az életedben idő- és energia befektetés nélkül. Neked kell változni ahhoz, hogy a külvilágodban megváltozzanak a dolgok.

 • Ha eddig halogattál, továbbra is fogsz.
 • Ha eddig nem mertél nagyot álmodni, továbbra is csak rágni fogod magad ezen.
 • Ha eddig nehezedre esett “Nem”-et mondani és kiállni magadért, ezek után is fejfájást okoznak ezek az események.
 • Ha eddig céltalan, motiválatlan voltál és úgy érezted nem haladsz előre az életedben és csak egy helyben toporogsz, akkor találd ki ezek után mi fog történni veled ezen az életben… 
 • Ha eddig nem tettél érte, akkor miből gondolod, hogy a jövőben fogsz? 🙂 

Mikor hasznos számodra a webinár?

 1. Ha tudod mit KÉNE CSINÁLNI-ból egyszerűen MEGCSINÁLTAM-ot szeretnél varázsolni.
 2. Ha túlanalizálsz, ezért egyhelyben topogorgsz és nem tudod sokszor mihez kezdj.
 3. Ha végre meg akarod érteni a halogatásod okait és ki akarod küszöbölni őket életedből.
 4. Ha eleged van az olcsó kifogásokból és a kulisszák mögé akarsz látni, megismerve így az emberi pszichológia alapjait.
 5. Ha meg szeretnéd magadat ismerni.

Ismerd meg halogatásod összes lehetséges okát és száműzd örökre az életedből könyörtelenül!

melyik utat válaszod?

Miért nézd végig az előadást?

Vélemények Anitáról​

Nagyon motivál, hogy roppant igényes vagy az életed minden területén. Profi üzletasszony. Maximális koncentrációval hatalmas minőséggel csinálod minden egyes projekted. Bámulatos! Drága Anita, csodálunk büszkék vagyunk rád és minden pozitív gondolkodású ismerősömnek szívből ajánljalak téged. Az életünket változtattad meg. Köszönjük!
VERES Viktor
Szerintem nincsenek véletlenek. Anita akkor „jött” velem szemben, amikor a legnagyobb szükségem volt rá. Az animációin „nőttem fel” indultam el az önfejlesztés nagyszerű útján. A coaching ülések hangvétele pont olyan, mint amilyenre szükségem volt. Empatikus, de szigorú, helyre tevős. Fiatal kora ellenére nagy tudással rendelkezik, olyan, akitől én is, mint az idősebb korosztályhoz tartozó is sokat tanulhat. Mindenkinek szívből ajánlom Anitát.
JOBBÁGY Ágnes
Anita egyike azoknak, akiket teljes mértékben tisztelek mind a munkájáért, odaadásáért és Anitát csak ajánlani tudom, mint "léleköltöztetőt". Ő az a személy, akinek bármit elmondhatok, félelmek, visszautasítás és bírálat nélkül. Aktívan figyel és rávezet a helyes útra. Felismeri milyen csodás is vagy. Aki érdek nélkül szeret. Csodálatos nő.
KÖRÖSKÉNYI Diána
Anita egy nagyon kellemes személyiséggel rendelkezik, és hatalmas tudás birtokában van! Segítségével beindítottam a vállalkozásomat és azóta sikereket érek el. Mellébeszélés nincs, feladat van, cselekvésre ösztönöz. Rátaláltam az útamra, és a megnevezhetetlen nehézségeket jelentő falat leromboltam Anita programja által. Hálásan köszönöm a munkádat!
Réka,
Coach, Tréner,
Mediátor
www.schveigerreka.hu

ANITÁRÓL PÁR SZÓBAN​

Alacsony önbizalommal és rendkívül egészségtelen önbecsüléssel küzdöttem, ami rányomta a bélyegét életem összes területére. Emiatt folyamatosan szenvedtem, nem azt tettem soha, amit kellett volna és boldogtalan voltam. 

Aztán találkoztam Tony Robbins-al, kirobbanó energiával és azt mondta: “Te döntöd el, hogy milyen életed lesz. A félelem legyőzhető.” Eldöntöttem, hogy ennek szentelem egész életem.

Ennek immáron lassan 10 éve. Azóta összegyűjtöttem mindazokat az eszközöket, amik neked is segíteni fognak elérni céljaidat. 

Sikerült felismernem az alapmintákat, amik visszatartják legtöbbünket a kiteljesedésből és attól, hogyan éljék VALÓBAN azt az életet, amelyet szeretnének.

Büszkén mondhatom, hogy sikeresen megjelent több könyvem, több száz emberrel dolgoztam együtt, több tucat szeminárium, számtalan workshop és tréning van a hátam mögött.  

Fedezd fel te is, hogy milyen hihetetlen lehetőségek állnak rendelkezésedre ezekkel a hatékony stratégiákkal.

Lefolyás

A regisztráció után azonnal elkezdheted nézni az előadást, amely az email címedre is meg fog érkezni.

Pontosan 72 órád lesz arra, hogy megnézd a webinárt és utána már nem lesz többé elérhető a tartalom.

A webinár végén egy ajánlattal kedvesekedem neked arra az esetre, ha szeretnéd, hogy legyen folytatás.

Szeretettel,

Anita 🙂

 

© Copyright  2022   |   Andrade Anita by SikerGuru    |   Adatkezelési szabályzat    |   Általános felhasználási feltételek 
 Minden jog fenntartva   |   Email: anita@siker.guru