Számolj le a halogatással azonnal!

Mi pontosan a halogatás következménye?

Milyen árat fizetsz?

Gondolj bele, mennyi fájdalmat elkerülhetnél, ha végre megértenéd miért halogatsz és milyen stratégiák állnak pontosan a rendelkezésedre, hogy végre leszámolj a halogatással.

Mennyibe kerül neked a halogatás káros szokása?

A videóból megtudhatod:

Nem jut idő a fontos dolgokra?

Halogatsz?

Tisztában vagy azzal, hogy mibe kerül neked pontosan a halogatás? Itt van pár példa ízelítőnek:

Megvan a kép?

Ha a halogatás szokását le tudod győzni, akkor számodra  MINDEN lehetséges lesz az életben.

Az igazság az, hogy csak azokat a dolgokat halogatod, amiről azt gondolod, hogy fájdalmat okozhatnak neked a jelenben, vagy a jövőben. 

Ismerd meg magad és dolgozd ki magadból ezt a korlátozó szokást a nyomtatható munkafüzet segítségével:

Az első, alaposan utánajárt információkból összeállított egyedi tréning részbe, a „Végezd ki végleg a halogatást, de azonnal!” siker tréningbe, nemcsak két teljes bestseller könyvet vontam bele neked, hanem még több tucat értékes blogbejegyzést és hasznos oktató videót is alaposan áttanulmányoztam, annak érdekében, hogy egy abszolút átfogó képet kapj arról, hogy miért halogatsz. 

Továbbá azonnal használható eszközöket kapj a kezedbe, hogyan vess véget egyszer és mindenkorra a halogatásnak.

Természetesen saját tapasztalatból is merítve érdekes sztorikkal kerekítettem le a tréninget, biztosítva ezzel a sikeredet az élet bármely területén.

időgazdálkodás

Kinek ajánlom?

Takaríts meg időt és pénzt ezekkel a már kipróbált és bizonyítottan működő technikákkal!

Az alábbi termék a tréninget összefoglaló eBook, amely egy tökéletes eszköz azoknak, akik egyedül szeretik átrágni magukat a témán és a könyvben található hatásos stratégiákat bevezetni életükbe.

Tudtad, hogy az egyik oka a halogatásnak például a félelem?

A félelem valóban lebénít és így egyik főbb oka a tétlenségnek, azaz a halogatásnak.
- A félelem, hogy kiszolgáltatottá válasz és elveszíted a függetlenségedet
- A félelem, hogy egyedül maradsz
- A félelem, hogy nem vagy elég
-A félelem, hogy felemészted tartalékaidat
-A félelem, hogy elveszíted szerelmedet
-A félelem, hogy egyedül maradsz...

Ismerd meg az összes lehetséges okot és száműzd örökre az életedből könyörtelenül!

Ajánlások

Csak ajánlani tudom, a nap folyamán rengeteg felismerést adott, hogy mit kell megtennem, illetve nem tennem, hogy sikeres legyek. A tanultakat be fogom vetni és biztosan használni fogom nemcsak az üzleti, de a magánéletemben egyaránt.
Horváth Attila, ügyvezető tulajdonos
www.quattro-h.sk
Anita hatalmas lexikális tudással rendelkezik. Előadásában részletesen apró mozzanatokkal, lépésekkel juttatott el a „Halogatás” elkerülésének a módszertanához. Fantasztikus, felejthetetlen workshopon vettem részt. Hálás köszönetem érte. Szívből ajánlom Anita előadásait, workshopjait mindenkinek, aki változtatni akar az életén.
JOBBÁGY Ágnes
Trénerként és coachként is ajánlom a „Halogatás tréninget”. A tréning rendszerben láttatja azt, hogyan működünk a hétköznapokban, akár halogatunk, akár nem. A tréning megerősített abban is, hogy teljeskörűen és empátiával segítsünk a hozzánk problémával fordulóknak. Anita személyisége, tudása és felkészültsége garancia arra, hogy résztvevőként motiváltnak és hatékonynak érezzük magunkat a saját életünk rendezésében is.
Füves Zsuzsa,
life- és business coaching
https://fuveszsuzsacoach.hu/

ANITÁRÓL PÁR SZÓBAN

Érezted valaha is úgy, hogy jóval többre vagy képes?

Úgy gondolom, hogy mindenki megérdemli, hogy lenyűgöző életet éljen, lehengerlő és szinte kimeríthetetlen energiával, kicsattanó egészségben, boldogságban, elégedettségben és szeretetben. Célom, hogy ez valóság legyen számodra is, mert amit el tudsz képzelni, azt meg tudod valósítani.

Ha a birtokodban vannak a megfelelő eszközök és stratégiák, akkor ez egyszerűvé válik számodra. Ebben segítek neked különböző online tréningek, élő workshopok és egyedülálló személyes coaching keretein belül.

Üzemgazdász végzettségem ellenére okleveles eredmény coachként, üzletasszonyként és önfejlesztő trénerként segítek a változni vágyóknak a céljaik elérésében és a céltudatos előre haladásban. Továbbá a motiváció fenntartásában és a félelem legyőzésében a leghatékonyabb módszertan segítségével.

Rendkívüli mentoraimtól, mint Tony Robbins és Jack Canfield, folyamatosan tanulok. Többek között a legújabb oktatásaik és saját élettapasztalatom segítségével állítok össze áttörést garantáló programokat.

Azt vallom, hogy a tanulás sosem ér véget és az önfejlesztés segítségével számodra is BÁRMI lehetséges.

Mit tartalmaz az ekönyv?

Az eKönyv tartalmazza a PDF és ePub verziót is egyaránt.
A hangoskönyv hossza: 1 óra 20 perc. Hallgass bele ITT!
Válaszd ki a megfelelő csomagot és jelentkezz fel élő workshopjainkra!

Megjegyzés: A munkafüzet minden csomag részét képezi, mivel elengedhetetlen az igazi áttöréshez

Ne hagyd, hogy a halogatás közted és álmaid közé férkőzzön! Rendelj a megoldásért!

SimplePay bankkártyás fizetés

SimplePay választása esetén az alábbi kártya típusokkal tudsz fizetni: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron és American Express. A fizetés az OTP Simple biztonságos rendszerén keresztül történik, ezért adataidat mi nem tároljuk.

Számla 

A fizetés után elektronikus számlát állítunk ki, amit e-mailben küldünk meg a vásárlás után.

Lefolyás

Vásárlás után automatikusan érkezik az elektronikus számlád az általad megadott email címre. Ezzel együtt egy vásárlást megerősítő emailt is fogsz kapni tőlünk, amiben tájékoztatunk a következő lépésekről.

Kérdés

További felmerülő kérdés esetén, kérlek írj egy rövid emailt az anita@siker.guru email címre, amire 24 órán belül válaszolunk és készséggel állunk rendelkezésedre. 

© Copyright  2023   |   Andrade Anita by SikerGuru    |   Adatkezelési szabályzat    |   Általános felhasználási feltételek 
 Minden jog fenntartva   |   Email: anita@siker.guru