Ötödik hét

Érzelmi intelligencia

Üdvözöllek az ötödik héten!

Ezen a héten az E.Q., azaz az érzelmi intelligencia van a terítéken.

 

  1. Tudod-e, hogy mi az az érzelmi intelligencia?
  2. Tudod-e, hogy milyen szerepet tölt ki a te életedben?
  3. Tudod-e, hogy miért fontos rajta dolgozni és hogyan?

 

24 órán keresztül kell fenntartani, hanem inkább a gyakorlásához napi pár pillanat is elég az elején.

KÉRLEK NE AGGÓDJ, HA NEM ÉRTED AZONNAL. Jómagam már évek óta gyakorlom és néha azt érzem, hogy még én sem értem teljesen.

Ehelyett inkább foglalkozzunk az előnyeivel pár szó ereéig:

Stresszcsökkentés: A mindfulness gyakorlása segít csökkenteni a stressz szintjét és növeli a stresszel való megküzdés képességét.

Koncentráció javítása: A mindfulness segít fejleszteni a koncentrációt és a figyelmet, amely pozitív hatással van a munkavégzésre és az élet más területeire is.

Mentális egészség: A mindfulness hozzájárulhat a mentális egészség javításához, segítve az szorongás, depresszió és negatív gondolatok kezelését.

Önismeret és elfogadás: A mindfulness gyakorlása segíti az önismeret mélyítését és az elfogadóbb hozzáállás kialakítását önmagunk és mások felé.

Jobb életminőség: A mindfulness segít megtalálni az örömöt és az értelmet a mindennapi életben, és elősegítheti az általános életminőség javítását.

Empátia és kapcsolatok: A mindfulness fejleszti az empátiát és segíti az egészséges kapcsolatok kialakítását más emberekkel.

Fizikai egészség: A mindfulness pozitív hatással lehet a fizikai egészségre is, például segíthet csökkenteni a vérnyomást és erősítheti az immunrendszert.

 

5. hét FŐ rész

Bónusz rész

További könyvajánlások:

1. Daniel Goleman: Érzelmi ​intelligencia

2. Nathaniel Branden: Az önbecsülés 6 alappillére

© Copyright  2023   |   Andrade Anita by SikerGuru    |   Adatkezelési szabályzat    |   Általános felhasználási feltételek 
 Minden jog fenntartva   |   Email: anita@siker.guru