Hogy legyünk egyik napról a másikra sikeresek?

Amennyiben nem erőlteted meg magad, nem leszel sikeres és nem lesz lehetőséged a megerőltetéseid gyümölcsét élvezni. Nem igaz?

Mindenki sikeres akar lenni valamiben, de nem mindenki áll készen áldozatokat hozni érte. A legtöbben sajnos úgy viselkedünk, mint a béka, akit beleraknak hideg vízbe és elkezdik lassan melegíteni a vizet. A béka folyamatosan hozzászokik az egyre melegebb vízhez míg a történet végén belehal, mert túl forróvá válik a víz. Te ne várd meg. Ugorj ki most és vegyél fel siker szokásokat, melyek elkerülhetetlenül megváltoztassák egész életed.

Először is hadd kezdjem azzal, hogy semmi baj nincs azzal ha valaki meg akar gazdagodni, nagy ambíciói vannak és hatalmas sikereket akar elérni az életben. Éppen ellenkezőleg. Ez így van rendjén, hisz azért vagyunk a Földön, hogy alkossunk, szeressünk és meglegyen mindenünk, ami ehhez szükséges. Bőségben élni elemi joga mindenkinek. Mindannyian tudjuk, hogy az embereket a tettek vezérlik és tettek nélkül nincs eredmény. A probléma abban rejlik, hogy a legtöbb embernek inkább kifogásai vannak, mintsem tettei.

Sokat hallom, hogy Magyarországon nem lehet meggazdagodni. Viszont, ha a meggazdagodás tényleg egyes országokhoz lenne kötve, akkor lennének gazdag országok, ahol minden egyes lakos gazdag lenne, és szegény országok, ahol mindenki kivétel nélkül szegény. Tudjuk, hogy ez nem így van. Még az Amerikai Egyesült Államokban is nagy a különbség egyes rétegek közt és ez így van az összes fejlett országban.

KÉRD az AJÁNDÉK önfejlesztő eBook-ot INGYEN most:

A másik illúzió, hogy a tehetséges, okos emberek gazdagodhatnak csak meg. Ez is téveszme, mivel rengeteg végletekig tehetséges ember elherdálja életét és semmire sem viszi, míg a fele annyira sem tehetséges emberek meggazdagodnak és hatalmas sikereket érnek el.

siker-pénz-csillogás

Tanulj és olvass folyamatosan! Mindenki ismer valakit, aki egyik napról a másikra piszkosul meggazdagodott. Te is ismersz valakit? Természetesen ez mind csak illúzió. Az angolul “overnight success” nem létezik. Az emberek elhiszik azt, hogy létezik az úgymond „egyik napról a másikra” siker. Más néven „hirtelen jött siker” avagy máról holnapra meggazdagodás. Akik már elértek életük folyamán nagyobb sikereket, áttöréseket, legyen az anyagi, egészségügyi vagy éppen lélektani, azok nagyon is jól tudják, hogy az „egyik napról a másikra” siker valójában nem létezik. Csak egy délibáb. Mindenki beszél róla, de még senki se látta, sem tapasztalta.

Figyelj! Az igazat megvallva, fel kell magad odáig dolgoznod, hogy sikeres legyél az életben, ami energiába és időbe kerül. Képzeld el egy kis pohárkát. Ez a kis pohárka pontosan egy bizonyos mennyiségű vizet tud elbírni, igaz? De víz helyett használhatunk más szavakat is, mint például, siker, pénz vagy boldogság. Hogyha például több „pénzt” öntesz a kis pohárkádba, akkor kifolyik. Pontosan ez az oka annak, hogy a lottó nyertesek többsége 5 év alatt visszatér oda, ahonnan elkezdte. Mivel ők nem dolgoztak a pohárkájukon, a pohárka megmaradt az eredeti nagyság. Csak a tisztánlátás kedvéért, a pohárka téged személyesít meg. Te vagy a pohárka. A személyiséged a pohárka. Tehát ha az “egyik napról a másikra” meg akarsz gazdagodni, vagy sikert akarsz elérni az élet bármely területén, akkor előbb a pohárkádon kell elkezdeni dolgozni, hogy nőjön.

KÉRD az AJÁNDÉK önfejlesztő eBook-ot INGYEN most:

Mindenkinek más és más nagyságú a pohárkája, de egyben az összes megegyezik. Folyamatosan nőnek. Az emberi élet leges-legvégéig nőnek. Az egyetlen egy különbség, hogy milyen gyorsan nőnek.

Ha szabadidőd nagyrészét TV nézéssel töltöd, ha nem törődsz magaddal, ha nem fejleszted magad tovább, ha nem végezel komfort zóna kihívásokat, akkor a pohárkád nőni fog, de nagyon-nagyon lassan. Így mire eljön a vég, szegényen halsz meg, mert a pohárkád alig-alig nőtt valamit. De, ha veszed a fáradtságot és nagyon keményen dolgozol magadon és magadon először, akkor a pohárkád ennek megfelelően nagyon gyorsan fog nőni. Ami viszont a legjobb az egészben, hogy ez a növekedés exponenciálisMit jelent ez? Tegyük fel, hogy az első 5 évben dolgozol a pohárkádon, azaz magadon, mint egy félőrült és ennek következményeként a pohárkád nő X-el. Utána ez exponenciálisan megugrik. Ez azt jelenti, hogy hatodik évben ugyanannyival nő a pohárkád, mint amit összesen nőtt az első 5 évben! Ezt hívjuk exponenciális növekedésnek. A 7. évben pedig lesz egyetlen egy rövidke hónap, ahol eléred az úgynevezett „egyik napról a másikra” sikered. Ez az áttörés.

Mindenki csak azt látja kívülről, hogy egy hónap alatt szegény emberből hihetetlen siker lett. De ők azt nem tudják, hogy fel kellett másznod oda és mennyi energiádba, idődbe és megerőltetésedbe került. Ők nem látták mind azt a sok munkát, amit az megelőző hosszú-hosszú évek alatt elvégeztél. Nem tudsz rögtön fenn kezdeni, mert ez nem egy egyenes, hanem exponenciális.

Ez így van kitalálva. Ezért nem megy mindenkinek, mert nem értik a képletet, ami pedig egyszerű. A legtöbb sikeres ember, nem kifejezetten tehetséges, jóképű, tanult és bájos. Azért válnak sikeressé, mert azzá akarnak válni és mert megértették, hogy a tanulás és önfejlesztés soha nem ér véget.

Csatolakozz a Facebook oldalunkhoz:

Ajándék önfejlesztő eBook

KÉRD az AJÁNDÉK önfejlesztő eBook sorozatot INGYEN most:

Évek alatt összegyűjtött abszolút hihetetlen tippekkel és trükkökkel az önfejlesztés területéről, melyekkel garantáltan maradandó változást érsz el életedben. FOGADD NAGY SZERETETTEL.

Andrade Anita

A szerző

Andrade G. ANITA
Önfejlesztő tréner és EREDMÉNY COACH

További részletek >>

© Copyright  2020-2022   |   Andrade Anita by SikerGuru    |   Adatkezelési szabályzat    |   Általános felhasználási feltételek 
 Minden jog fenntartva   |   Email: anita@siker.guru