Merj másnak lenni!

Felkelni, elkészülni, rohanni a munkába, ami unalmas és fárasztó, szembesülni a kollégákkal, akiket sosem kedveltem úgy igazán, dolgozni, elrohanni ebédelni, kávé, cigi, vissza a mókuskerékbe, nézni az órát, hogy mikor mehet az ember végre haza, hazaérkezni, enni, lezuhanyozni, pár rövid percet a párommal lenni, átböngészni a Facebookot, megnézni egy haszontalan filmet miközben bealszom. Felkelni, elkészülni, rohanni a munkába…

Éveken keresztül ez volt az életem. Folyamatosan frusztrált voltam. Az irodába úgy mentem minden nap, mintha a hátamat verték volna. A munka minden nap ugyanaz volt, semmi kihívás, semmi fejlődés, maga a halál számomra.

Nem értettem mi a baj, hisz pontról pontra azt tettem, amit tanítottak nekem a szüleim. Tanulj sokat, végezd el az egyetemet, helyezkedj el egy biztos munkahelyen. Mintha lenne olyan dolog hogy „biztos“ a mai világban. De a gyerek elhiszi. A gyerek mindent elhisz. A gyerek azt teszi, amit a szülei, tanárai, baráti köre diktál és tanít neki. Miután felnő, csodálkozik, hogy frusztrált és boldogtalan. Kevesünk jön rá magától, hogy van választási lehetőségünk.

KÉRD az AJÁNDÉK önfejlesztő eBook-ot INGYEN most:

Te merj másnak lenni! Ne hallgass a pesszimistákra, akik folyamatosan azzal tömik a fejed, hogy az élet nehéz, az élet egy küzdelem, a pénz nehezen jön és jobb lesz, ha csak megelégszel azzal amid van és befogod a szád. Hallgasd végig őket. Köszönd meg illedelmesen a hozzászólásukat és válts témát. Ezek a gondolatok még senkit sem vittek előbbre az életben. Téged sem fognak.

Csak azért mert a népesség 90%-a szenved nap mint nap a megélhetésért, neked nem kötelező. Te lehetsz más, és ez teljesen rendben van így.

Merj különbözni! Merj kilógni a sorból és tiéd lesz a világ. Csak maga a tény, hogy Te erre a cikkre időt szántál és végigolvastad, egy kiváló bizonyíték arra, hogy te a kevesek közé tartozol. Hajlandó vagy tenni valamit azért, hogy jobbá tedd életed. Ezért engedd meg, hogy gratuláljak neked. Azok közé a különleges emberek közé tartozol, akik megértették milyen fontos magadat folyamatosan tovább fejleszteni. Csak így tovább! Merj másnak lenni!

Csatolakozz a Facebook oldalunkhoz:

Ajándék önfejlesztő eBook

KÉRD az AJÁNDÉK önfejlesztő eBook sorozatot INGYEN most:

Évek alatt összegyűjtött abszolút hihetetlen tippekkel és trükkökkel az önfejlesztés területéről, melyekkel garantáltan maradandó változást érsz el életedben. FOGADD NAGY SZERETETTEL.

Andrade Anita

A szerző

Andrade G. ANITA
Önfejlesztő tréner és EREDMÉNY COACH

További részletek >>

© Copyright  2020-2022   |   Andrade Anita by SikerGuru    |   Adatkezelési szabályzat    |   Általános felhasználási feltételek 
 Minden jog fenntartva   |   Email: anita@siker.guru