Vannak-e korlátozó hiedelmeid?

Ha te nem hiszel magadban, akkor hogy várhatnád el akárki mástól, hogy higgyen benned? Ha kételyeid, aggályaid és félelmeid vannak, sorold fel őket egy papíron és vedd tüzetesen vizsgálat alá őket.

Miért alakult ki benned ez a félelem? Mit tehetsz most, hogy lecsökkenjen ez a félelmed, hogy megszűnjön ez az aggály?

Alakíts ki támogató hitrendszert!

Ha meg akarsz gazdagodni, akkor ne beszélj szegénységről és alakíts ki támogató hitrendszert. Ne tömd tele az agyadat szenvedéssel, rossz hírekkel és félelemmel. Építs fel magadnak egy kristály tiszta képet, mi az pontosan, amit akarsz és koncentrálj csakis arra a képre. Szerinted melyik hit segít neked az életben jobban:

a. ”A pénz nehezen jön, de könnyen megy.”

b. ”Pénz van bőségesen és könnyű megszerezni.”

KÉRD az AJÁNDÉK önfejlesztő eBook-ot INGYEN most:

Még ha az elején azt gondolod, hogy a „b” válasz nem igaz számodra. Ha elhiszed, akkor neked igaz lesz, meglátod. Hogyan is működik ez? Egyszerű. Megváltoztatod a hitrendszered és a gondolkodásod is vele változik. Megváltozott gondolkodásmóddal teljesen máshogy fogsz cselekedni. Más cselekedetek pedig más végkifejlethez vezetnek. Hitrendszer –> gondolkodásmód –> cselekedet –> eredmény. Voálá, egy teljesen más élet “csupán” a hitrendszered megváltoztatásával. Sokak nagy kedvence, Gandhi, gyönyörűen fejezi ezt ki az alábbi idézetben:

Gandhi: hitrendszer

Mégis, amivel kezdenünk kell az mindig egy leltár. Ha nem ismered saját hitrendszered, akkor nem tudod, mit kell megváltoztatni. Nemigaz?

Az önismeret egy csodálatos dolog, továbbá egy kincs, mellyel kevés ember rendelkezik. Ironikusan a hitrendszered az, ami a legjobban visszatart, mivel onnan gyártod a különböző kifogásokat. Egy nagyon egyszerű példa, amit sokan használnak kifogásként: “Nekem úgyse jön össze, hisz a pénz nehezen jön, és könnyen megy.” – így sajnos ez a személy bele se kezd…

Rettentő sok tévhitem volt és van is a mai napig. Ezeknek kijavítása, átalakítása egy folyamat, amin mindenkinek egyedül kell keresztülmennie. A legtöbb tévhitet, mint mindenki más, én is otthonról hoztam. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy csupa rossz dolgot hoztam magammal a szülői házból és mind kijavításra vár. Csupán annyit jelent, hogy felnőttként a te felelősséged szortírozni és kialakítani egy maximálisan támogató hitrendszert.

Csatolakozz a Facebook oldalunkhoz:

Ajándék önfejlesztő eBook

KÉRD az AJÁNDÉK önfejlesztő eBook sorozatot INGYEN most:

Évek alatt összegyűjtött abszolút hihetetlen tippekkel és trükkökkel az önfejlesztés területéről, melyekkel garantáltan maradandó változást érsz el életedben. FOGADD NAGY SZERETETTEL.

Andrade Anita

A szerző

Andrade G. ANITA
Önfejlesztő tréner és EREDMÉNY COACH

További részletek >>

© Copyright  2020-2022   |   Andrade Anita by SikerGuru    |   Adatkezelési szabályzat    |   Általános felhasználási feltételek 
 Minden jog fenntartva   |   Email: anita@siker.guru